Tuli taas tehtyä tuttuun tapaan Luukki retki.

Tällä kertaa treffattiin tarhalla klo 11:30 ja mukaan tulivat Larsvintiltä Teija ja Sebu sekä Hemmo (CS-Cobra), Salla sekä Ami (JX-Belamy) ja Enne (CD-Enne), Kati sekä Iida (Hitline's Twister), Peppi (CS-Chili Pepper) ja Mymmeli (CD-Espresso), Heidi ja Kaide sekä Nokko (Refined Show Stopper) sekä siskoni Markkis kera Marimekko sauvojen.

Löydettiin viime retkellä tosi hyvä grillipaikka, jonne nyt päätettiin mennä sen sijainnin takia. Sinne ei ole kuin yksi tie, joten pystyttiin pitämään siellä koko ajan koirat vapaina.

Jokainen oli taas tuonut mukanaan "vähän" eväksiä, hyvä että pöytätila riitti ;-). Kaide toimi tänään meidän grillimestarina. Taas tuli syötyä lämmintä makkaraa mahan täydeltä ja juotua kaffetta. Kyllä voi ruoka maistua hyvältä luonnon helmassa, niin meille immeisille, kuin  noille meitin koiruuksillekin. Ilma oli todella kaunis, aurinko paistoi, oli pieni pakkanen ja lunta pikkasen maassa.

Hienosti tämäkin 10 wipukan kokoonpano tuli juttuun keskenään. Ilopilleri Ami taas juoksutti muita ja joukon ainoana uroksena Hemmo pääsi nauttimaan tyttöjen seurasta.

Tepasteltiin taas lammen ympäri ja oltiin takaisin autoilla klo 16:00, joten 4 ja puol tuntia saatiin taas kulumaan tähän retkeen.

Aivan mahtava päivä, mahtavassa seurassa tuli taas vietettyä, joten tuhannesti taas kiitoksia aktiivisille retkikavereillemme!

Kuveja retkestä yritän saada laitettua huomenna tuonne galleriaan. Sallalla ja Katilla oli myös kamerat mukana, joten niitä kuvia voi käydä sitten tiirailemassa Sökövintin CS-Chili Pepper, -CD-Espresso ja Hitline's Twister  ja  Sökövintin JX-Belamy ja -CD-Enne  blogeista ;-) 

Ensi viikon loppuna ei sitten retkeä ole, kun kaikilla on muuta menoa.

Tiistaina olemme menossa taas porukalla Paloheinään ulkoilemaan koirien kanssa. Treffit parkkipaikalla klo 18:30.

Ja sitten Villen kuulumisia ...

Lealta tuli viestiä, että Villen naama näyttää jo hieman paremmalta, mutta "näppylät" on vieläkin yhtä suuria, kuin perjantaina. Lea oli käyttänyt Villen tänään lääkärissä ja se sai 15 päivän kortisonikuurin. Muuten Ville on pirteä oma itsensä.