Wanda on ollut päivät yksin, siis emänsä ja Exon kanssa kotona hienosti, ei ole vielä tullut naapureilta yhtään valitusta ;-).

Vilja soitteli päivällä Elestan, eli Fuman kuulumisia. Fumakin olisi tullut illan tapaamiseen, mutta Viljalla ei ollut tälle illalle autoa käytössä. Mutta ensi viikolla riekkujaisiin odotettavissa sitten myös Fuma ja Vilja mukaan. Hienosti on Viljallakin mennyt pentusen kanssa.

Mietaankin kuulumisia sain taas tänään. Siellä kaikki menee hienosti. Se on kuulemma sellainen poika joka päättää käydä nukkumaan, niin se nukkuu vaikka olisi 100 ihmistä ympärillä. Mietaalla on siis edelleen oma ihana luonne tallella, eli on tosi rauta hermo ja on edelleen rauhallinen ja ihana luonteinen "pikkumies".

808227.jpg808228.jpg

Illalla sitten treffattiin Markkiksen tarhalla Ööni ja Elvira. Wanda ja Elvira ottivat oikein tosissaan toisistaan mittaa ja lopulta taistelu päättyi tasapeliin. Pennut viipottaa menemään kyllä jo aikamoista vauhtia ja meno on kuin päättömillä kanoilla muutenkin.

Ööni poika se vaan makoili nurmikolla tai Lindan sylissä halittavana, kun tytöt mittelöivät. Kun tilanne rauhottui hyppäsi se Elviran selkään ja rupesi astumaan sitä.

Aika ovela tapaus tuo Ööni, se antoi ensin tyttösten väsyttää itsensä ja sitten vasta käydä "asiaan". Elvira on kyllä edelleen pentueen kingi, tai oikeastaan kuningatar, kuten Jari sitä nimittää. Minusta se kyllä muistutti enemmän *piip*, joka koko ajan kiusasi minun pientä kilttiä rinsessa Wandaa ;-). 

Kyllä on kotona nyt rauhallista ja viestiä tuli myös Jarilta, että siellä myös.

Elvira kävi tänään puntarissa ja painoi tasan 5,0 kg.

Otin taas "pari" kuvaa, jotka koitan saada huomenna galleriaan.