Wautsi Wau, mikä fiilis, tosi hyvä keikka eilen Mieskoneella Tavastia klubilla!! Kiitos Ekku & Kiitos Mieskone!

1215069.jpg

Hyvin se Ekku siellä lavalla rokkas ja laulaja Juhalla todella hyvä ääni, ihan varmasti meikäläinen nähdään uudelleenkin Mieskoneen keikalla.

Ihan kivasti oli porukkaakin tullut paikalle ja tätä meitin vakio "lenkkeily" porukkaa oli saapunut katsomaan "Larsvinttiä lavalla" Sari, David, Salla, Kati, Maria "Kiljukaula", Markkis, Jyrki ja Tarja ja tietenkin Ekun oma kulta Teija. Päästiin kaikki sisään "ohi jonojen", koska Ekku oli laittanut meidät vieraslistalle.

Ekkua ihan selvästi "vähän" jännitti tai suoraan sanottuna hävetti, että mitähän noi muijat vielä keksii, koska kun se tuli ennen lavalle menoa moikkaamaan meitä pöytään, päästettiin me tyttöset sellainen "fani-huuto", että Ekun naama muutti väriä ;-). Ihmisiä tuli baarin puolelta katsomaan, että mitä siellä salissa tapahtuu, kun moinen huuto alkoi.

Paljon bändi soitti sellaisia biisejä, joita en edes tiennyt, että ne on Mieskoneen biisejä, aina oppii uutta.

Siis tosi onnistunut keikka ja muutenkin todella kiva ilta lenkkeilykamujen kanssa vähän toisenlaisessa ympäristössä, kuin normaalisti!

Tulin taxilla kotiin ja tipautin Sallan matkalla Haagaan ja olin kotona jo klokkan 00:30.

Tulipahan taas huudettua äänensä käheäksi ja töissä ollaan tänään tosi hiljaista tyttöä, josta moni duunikaveri on varmaan ihan mielissään.

Kamerakin oli messissä, mutta kuvien onnistumisesta ei ole tietoa, koitan saada kuvia illalla tonne galleriaan!

Vielä kerran : Kiitti Ekku ja Mieskone, keikastanne jäi tosi hyvä fiilis!

♪ "Roosa ja kahdeksan muuta ..."♪

Kuvia keikalta voi käydä katsomassa täältä.