Olimme tyttöjen kanssa Luukissa ulkoilemassa ja mukaan lenkille olivat tulleet Heidi ja Nokko (Refined Show Stopper), Kati sekä Peppi (Sökövintin CD-Chili Pepper) ja Myy (Sökövintin CD-Espresso), Teija ja Ekku Apo sekä Hemmo (Sökövintin CS-Cobra).

Tehtiin parin tunnin kävelylenkki aivan mahtavissa maisemissa. Koirat nauttivat luonnossa olosta, samoin me lenkkeilijätkin. Tulemme tekemään saman lenkin tässä uudemman kerran ja sitten otamme mukaan eväät ja vietämme pitemmän aikaa "leiripaikalla". Eli kaikki halukkaat, tervetuloa mukaan!

Kiitokset vielä tätäkin kautta kaikille mukana olleille kivasta lenkkiseurasta!

Kuvia meitin lenkiltä voipi käydä katsomassa täältä.

Sitten vähän ikävämpää ...

Kasvattimme (Sökövintin JR-Domino "Samba") omistaja Pilpa soitti iltapäivällä ja oli suunnattoman iloinen poikiensa juoksuista Tampereen radalla. Pilpa kertoi lähtevänsä koirien kanssa tekemään vielä pienen lenkin tutulle leirintä-alueelle.

No, ei mennyt kuin puolituntia, kun puhelin soi uudemman kerran. Pilpa itkee siellä ja on aivan suunniltaan "Samballa" on jalka poikki kahdesta kohtaa!

Samba oli juossut Rion (Sökövintin JX-Buffalo) perässä tutulla juoksupaikalla ja pois päin lähtiessä olivat pojat saaneet vielä "sätkyt" ja lähteneet juoksemaan tuhatta ja sataa. Rio oli hypännyt ojan yli ja Samba tullut perässä, mutta loikka ei ollut osunut kohdalleen, vaan hyppy päättyi ojaan.

Siellä Pilpa istui Samba sylissä ja kertoi, että oikea jalka on kahdesta kohtaan poikki (ne näkyivät ihonläpi) ja odotti vanhempiaan hakemaan heitä autolla pois. Samba oli jonkinlaisessa sokissa, se vaan oli tärissyt Pilpan sylissä.

Pilpa käytti Samban eläinlääkärissä, jossa se sai kipulääkityksen (2 laastaria ihoon) ja lastan jalkaansa. Eläinlääkäri ei antanut kamalasti toiveita Samballe ratajuoksijaksi tulosta. Huomenna heti aamusta alkaa sitten kirurgien metsästys, että Samba saadaan parhaalle mahdolliselle eläinlääkärille leikattavaksi.

Lisää Samban tilanteesta kirjottelen tänne sekä Kennel Sökövintin  kotisivuille, kun jotain uutta ilmenee.

Lopuksi ei voi muuta, kun todeta taas, että onneksi Samballa on vakuutus!