Ensimmäisenä eilen uuteen kotiin muutti "Myy, Mymmeli". Uudet koirakaverit Peppi (Sökövintin CS-Chili Pepper)  ja Ida (Hitline's Twister) olivat ottaneet tulokkaan hienosti vastaan.   Mymmeli oli oksentanut "vain" 3 kertaa autossa matkalla Espoosta-Espooseen ja "hyräillyt" kasvattajallekkin tutuksi tullutta  CD-yhtyeen omaa biisiä. Ensimmäinen yö oli sujunut hienosti ja Mymmeli oli antanut Katin nukkua ihan koko yön herättämättä! Yhdet pissatkin oli yön aikana osunut ihan paperille! Ai, ai kyllä ne osaa olla vieraskoreita ;-)

Seuraavaksi eilen haettiin Elvira, jonka uusi koirakaveri Ada (Sökövintin April) oli ottanut heti omakseen ja ruvennut hoitamaan pentusta. Automatkan Espoosta-Vantaalle Elvira oli  nukkunut melkein koko matkan ja uudet omistajat olivat säästyneet kuulemasta CD-yhtyeen laulajaa, Elviraa.  Ensimmäinen yö oli mennyt siellä emännän ja isännän tyynyjen välissä heräämättä kertaakaan! Vähän liian helpolla pääsivät omistajat ;-)

Kolmantena haettiin sitten tänään Mietaa, jota mukana hakemassa oli uusi koirakaveri Hermunen (Sökövintin Hemera). Automatkalta tuli multimedia viestejä, joissa Mietaa nukkui niin tyytyväisen näköisenä takapenkillä. No, aamulla sitten kuullaan miten ensimmäinen yö on sujunut ;-)

Muiden pentujen kanssa kävimme illalla vähän tutustumassa autoiluun. Matka taittui viiden "kiljukaulan" huutaessa farmariauton takaosassa, joten tutustumista autoiluun  tullaan jatkamaan huomenna.

Ja sitten meillä sujui ensimmäinen yö..

Yö oli rinsessa Wandan juhlaa. Se oli päässyt ihan itse hyppäämään sänkyyn mamin kainaloon nukkumaan. Heräsin klo 03:15 kun käsi osui johonkin kosteeseen. No, rinsessalle oli näköjään tullut pissi hätä ja ajatellut varmaan, että on paljon miellyttävämpi ja turvallisempi pissiä pehmeelle alustalle, kuin hypätä lattialle ja katkaista jalka/jalat tai pahimmassa tapauksessa niskat, kun tehdä lehden päälle. Mutta mutta .. taitaa Wandan nukkumapaikka sitten kun kotiin palataan olla ihan lattiatasolla, koska en viereeni ota edes residenttiä puhumattakaan rinsessaa, joka sänkyyn pissii.