Kikalta tuli viestiä, että siellä on kaikki hienosti. Ööni on ollut hoidossa maalla (Kikan vanhempien luona) whippet herra Steren kaverina, koska Kikka on joutunut tekemään töissä pitkää päivää. Öönille on maistunut maalla marjat, joita se on syönyt hyvällä ruokahalulla.

Käytöstavat vaan oli Ööni poika unohtanut maalla ollessa, koska oli kotiin palatessaan antanut näytteitä hyppyvoimastaan hyppäämällä suorilta jaloilta korkealle keittiön pöydälle. Mutta Kikka on saanut Öönin palaamaan ruotuihin ;-).

Aikuistuminen on mennyt kovaa vauhtia eteenpäin ja on kuulema rauhallinen ja kiltti ukko.  Kikka lupasi laittaa Öönin strategiset mitat tulemaan.

Öönin koirakaveri italiaanopoika Enska oli saanut jostain korvapunkkeja ja varmuudeksi Öönikin lääkittiin.

Kikka laittoi tulemaan pari uutta kuvaa Öönistä ja olen laittanut ne tuonne CD-pentueen kuvagalleriaan. 

CD-pentuset täyttävät ensiviikon torstaina 5 kuukautta, joten ottakeehan mittoja ja painoja pentusista ja laittakaa tulemaan mulle.

Sitten Tampereen kuulumisia ...

Pilpalta tuli eilen viestiä, että oli ollut aamulla lenkkeilemässä koiriensa (Belgianpaimen koira  Candy ja whippet Sökövintin JX-Buffalo "Rio") ja vastaan oli tullut Ibitzan podengo irrallaan heitä kohti. No, Pilpa oli joutunut päästämään Rion irti, ettei podengolle ja Candylle tule tappelua. No, sinne ryteikköön oli podengo juossut ja tietenkin Rio perässä sillä seuraamuksella, että Rion jalkaan tuli haava kintereen alapuolelle.

Kyllä Pilpan perheessä sattuu ja tapahtuu.

Sunnuntaina olisi sitten taas tarkoitus lähteä Luukkiin retkelle, mikäli vaansäät sallii. Tapaaminen tarhalla klo 12:00 ja eväät mukaan!