Sää suosi tällä kertaa meitä ja pitkästä aikaa saatiin reippailla ilman vesisadetta ...

Mukaan retkeilemään tänään tulivat Mellu ja Jani sekä Nemo (Mistyq Aurinko-Armas), Heidi ja Kaide sekä Nokko (Refined Show Stopper), Teija ja Sebu sekä Hemmo (Sökövintin CS-Cobra), Peppi (Sökövintin CS-Chili Pepper) ja Mymmeli (Sökövintin CD-Espresso), Salla sekä Ami (Sökövintin JX-Belamy) ja Enne (Sökövintin CD-Enne) Tarja ja Jyrki sekä Nuppu (Sökövintin JX-Beatrix), Muru (Sökövintin JR-Desiree), salukineitonen Ruusa (Kiiturin Arous) ja omat tytöt Sissi, Exotic ja Wanda, eli 12 wipukkaa ja 1 saluki matkassa.

1136645.jpg1136654.jpg

Tarhalla pääsivät taas koirat ensin pistämään töppöstä toisen eteen ja energiaa näytti taas olevan vähän jokaisella, sitten vasta lähdettiin itse metsä taipaleelle.

Tarja ja Jyrki lähtivät autolla etukäteen grillikatokselle laittamaan grillin kuumaksi ja me muut käveltiin sinne.

Todella vähän oli ihmisiä tänään liikenteessä, joten saatiin kuljeskella aikas rauhassa koko metsäosuus.

Grillikin oli jo valmiiksi lämmitettynä kun päästiin perille, joten päästiin heti grillailemaan. Olipas taas hyvät tarjoilut josta pääsivät taas koiratkin nauttimaan.

Kun oltiin taas nautittu kevyt kenttälounas me muut lähdettiin vielä kävelemään lammen ympäri lenkki, Tarja ja Jyrki lähtivät katokselta kotiin. 

Hemmo ja Nemo tuli yllättävän hyvin toimeen keskenään. Kuonokoppia ei pojat tarvinnut ollenkaan, koska Nemo ei provosoi. Pari kertaa Hemmo vähän murahteli, kun Nemo yritti iskeä lauman blondia Nokkoa, mutta Nemo ei noteerannut sitä.

Tänään saatiin pitkästä aikaa nauttia lenkkeilystä ilman vesisadetta. Ilma oli tosi raikas ja pakkasta parisen astetta.

Melkein neljä ja puoli tuntia tuli taas lenkkeiltyä, joten kiitokset taas kerran lenkkikamuille!

Käytiin vielä lenkin päälle viemässä Kaiden ja Heidin asuntovaunu Markkiksen pihaan talvisäilytykseen ja juotiin kupposet kahvia.

Sunnuntain retkikuvat nyt galleriassa. Täältä niitä voipi käydä kurkkimassa.

Tiistaina lenkkeillään taas Paloheinässä ja tapaaminen parkkipaikalla klo 18:30.