Tänään Luukki retkelle meitin kanssa tulivat: Larsvintit Ekku ja Sebu sekä Hemmo (CS-Cobra), Heidi sekä Nokko (Refined Show Stopper), Salla sekä tuholaistytöt Ami (JX-Belamy) ja Enska (CD-Enne) ja ilman koiria siskoni Markkis sekä tietenkin omat tyttöni Daisy (Sissi), Exo (Exotic) ja Wanda (CD-Ewanda).

Tavattiin taas tuttuun tapaan ensin tarhalla klo 11:00, että koirat saa juosta ensin suurimmat "höyryt" pois, ettei se tapahdu metsässä.

Ilma ei tällä kertaa ollut aurinkoinen, kuten edellisinä kertoina, vaan syksyisen sumuinen ja hieman kolea, mutta se ei menoa haitannut.

Pääsimme taas tähän parempaan grillipaikkaan. Siinä sitten nautiskelimme "parit" kabanossit ja juotiin kahvit. Tällä kertaa grilli mestareina toimivat Ekku ja Sebu. Pitää ihan mainita, että koiratkin saavat aina omat kabanossinsa.

1019420.jpg

Ja sitten yllätys, yllätys, Ekku oli tuonut mukanaan valkoviiniä ja niin me "juhlittiin" samalla Hemmon varpajaisia.

Enska se päätti käydä uimassa lammessa ;-). Muut olivat siinä lammen reunalla ja Enska ei oikein mahtunut siihen, niin sepäs otti ja hyppäsi muiden yli suoraan lampeen.

Sitten lähdettiin kävelemään tuo lammen ympäri menevä lenkki, nyt kun me jo "tunnetaan" ne polut. Siinä taas muutama tunti saatiin kulumaan.

Hemmo sai taas olla ainoana uroksena tässä "akka" laumassa ja oli pikkasen polleeta poikaa. Wanda seurasi kokoajan taas Nokkoa, joka nautti suunnattomasti saamastaan huomiosta. Ami mennä viipotti keppiensä kanssa ja Daisya ei taas paljon näkynyt, kun sillä on ihan omat reitit ja uskollinen palveluskoirani Exo ei taas lähtenyt mihinkään mamman jalan vierestä ;-).

Takaisin autoilla oltiin klo 15:00, joten neljä tuntia kesti tällä kertaa meitin retki.

Kuviakin tuli taas räpsittyä, mutta ilma oli niin sumuinen, ettei ne onnistunut.

Taas ISOT kiitokset kaikille mukana olleille, aivan mielettömän ihana päivä, niin koirilla kuin meillä ihmisillä!

Ensi sunnuntain Luukki retki on sitten vähän myöhemmin päivällä, koska olen lupautunut mennä auttamaan duunikaveria Messuille ja tekemään sinne narikkavuoron, joka alkaa lauantaina klo 15:00 ja päättyy sitten lauantain ja sunnuntain välisenä yönä klo 03:00.