Aamulla ilma oli aivan kamala, vettä satoi kaatamalla ja tuuli joka suunnasta, mutta onneksi päivällä rupesi jo aurinko paistamaan ja me päästiin illalla lenkkeilemään todella hyvässä säässä.

Mukana Lea sekä Ville (Sökövintin CS-Ceville), 1lopilleri-Jari sekä Aada (Sökövintin April) ja Elvira (Sökövintin CD-Elvira), Heidi sekä Nokko (Refined Show Stopper), Kikka sekä Ööni (Sökövintin CD-Ernie) ja italianvinttikoira uros Enska sekä omat tyttöseni Sissi, Exotic ja Wanda.

Mentiin taas tasaisemmalle puolelle rinnettä. Päästettiin koirat juoksemaan, mutta aika vaisua oli taas meno. Ihan selvästi huomattavissa, kun Ami ei ole paikalla, niin menokin on ihan toista. Lea lähti Villen kanssa pois mäestä, koska Ville ei oikein tykännyt uusista pojista, jotka tulivat sen laumaan vikittelemään Villen tyttöjä.

Hienosti Ööni meni siellä mukana, oli pikku-ukko pikkasen kiinnostunut Elviran takapuolesta ja Elvira oli oikein otettu saamastaan huomiosta. Kyllä oli Öönillä ihmettelemistä, kun välillä tämä punatakkinen ihana tyttönen oli niin suostuvainen ja välillä tuli taas hammasta, mutta Ööni sekosi aina tytöissä, kun niillä oli samanlaiset takit ja Aada piti huolen siitä, ettei sen persuuksia haistella.

Aikansa siinä koirat taas riekkuivat ja sitten lähdettiin tekemään metsälenkki.  

Camilla tuli lenkille meitin kanssa mukanaan uusin grey poika Veeti (Top Vision Capes' Energizer). Ei ollut Veeti moksiskaan, kun meitin koirat haukkui sille, kun ne tuli, se vaan heilutti häntäänsä, tosi reipas ja kivan luonteinen kaveri.

Käveltiin sitten Camillan johdolla joku neljänkilometkin lenkki metsässä. Aikaa tämän illan ulkoiluun meni parisen tuntia. 

1lopilleri-Jari oli tänään myös ihmeen reipas, "häntä heilui koko ajan" vaikka me "haukuttiin" sille koko matka. Oli meinaan ainut  mies matkassa ja suoraan sanottuna uhkarohkea juttuineen, mutta hengissä selvisi ... tällä kertaa ;-).

Oli tosi kiva, kun Kikkakin pääsi tulemaan mukaan ja lupasi tulla sunnuntaina myös!

Kiittikset taas kaikille lenkkikamuille kivasta seurasta!

Eli sunnuntaina olisi sitten vuorossa Luukki retki, tapaaminen parkkipaikalla klo 11:00, kera eväiden.