Tänään lenkkeilemään meitin kanssa oli tullut Heidi ja Kaide sekä Nokko (Refined Show Stopper), Teija ja Sebu sekä Hemmo (Sökövintin CS-Cobra), Sari ja David sekä Finka (Even Faster Ticking Timebomb) ja Velka (Get on Top Ticking Timebomb) ja Salla sekä Ami (Sökövintin JX-Belamy) ja Enne (Sökövintin CD-Enne) ja tietenkin mun omat tyttöni Sissi, Exo ja Wanda.

Eli 9 whippettiä lenkkeilemässä ...

Meitin vakiopaikassa missä aina päästetään koirat vapaaksi oli porukkaa juoksettamassa rodesian koiria, joten  mentiin ihan suosiolla toiselle puolelle rinnettä päästämään koirat vapaaksi.

Hemmo pääsi taas nauttimaan ainoana uroksena tyttö laumasta. Aikamoista menoa oli taas. Kun suurimmat "höyryt" oli päästetty ja meno rupesi rauhottumaan lähdettiin tekemään metsälenkki ja koko lauma tepasteli taas vapaana kokomatkan.

On se aika uskomatonta, että tälläisenkin lauman voi pitää yhtä aikaa vapaana yleisillä kävelyteillä, mutta kun koirat on tottuneet näihin meitin lenkkeihin tulee ne peräkanaa, kun niitä kutsuu. Yleensä kun ihmisiä tulee vastaan siirrytään me metsän puolelle ja huudan joko "täällä" tai "palkintonami" niin johan on lauma taas kasassa odottamassa makupalaa ;-).

Nokko jopa tänään päätti, että kun nousen tota naista vasten ja rupean kaivamaan sen taskua ihan kahdella tassulla niin saan enemmän kuin muut ;-). Pikku ahmatti ..

Oli taas kiva ilta köpötellä ja ilmakin oli hyvä. Puolitoista tuntia taas saatiin aikaa kulumaan tämän illan lenkkiin.

Kiitokset jälleen kerran kaikille kivasta lenkkiseurasta!

Kotona taas 3 tosi rauhallista ja väsynyttä whippet tyttöä.

Perjantaina lenkkeillään taas Paloheinässä ja tapaaminen parkkipaikalla klo 18:30.