muuttui taas Otalampi reissuksi. Nopeasti ilmat muuttuu täällä pääkaupunki seudulla. Perjantain keväinen ilma oli kaikkea muuta tänä aamuna. Mittari näytti plussaa, mutta yön aikana oli tullut taas lunta ja maa ihan valkoinen.

Eli Luukissa treffattiin ja päätettiin lähteä taas Otalammelle ottamaan pienet vedot koirille.

Mukana Heidi ja Kaide sekä Nokko (Refined Show Stopper), 1lopilleri-Jari ja Mari sekä Aada (Sökövintin April) ja Elvira (Sökövintin CD-Elvira), Teija, Ekku ja Sebu sekä Hemmo (Sökövintin CS-Cobra), Salla sekä Ami (Sökövintin JX-Belamy) ja Enne (Sökövintin CD-Enne) ja omat tyttöseni Sissi, Exotic ja Wanda.

1401725.jpg

Kyllä vetivät koirat taas Otalammen suoraa edes takas aikamoista haipakkaa. Aada seurasi koppapäässä Amia, kuin hailaivaa ja Nokko Wandaa ja toisin päin. Nokko ja Wanda meinasivat pariin otteeseen lähteä ihan omille teilleen.

Elvira roikkui Aadan niskassa ja kiusasi "isoa siskoa", kun se ei päässyt antamaan kurinpalautusta, kun sillä oli koppapäässä. Hemmo taas koitti pitää akat kurissa tai lähinnä se on ottanut tehtäväkseen kuritella aina välillä Wandaa.

1401731.jpg

Otettiin jokaiselle kierrokset wirlinkiä molempiin suuntiin ja jokainen juoksi todella hienosti, Ekku ei meinannut oikein pysyä koirien vauhdissa mukana, vaan meinasivat saada pupun vauhdissa kiinni ;-).

Näistä CD-siskoksista Enne kyllä yllätti koko porukan. Se juoksi kun aikuinen koira pupun perässä ja teki oikein kunnon tapporavistukset päälle. On tainnut Salla salaa harjoitella Enteen kanssa ;-). Elvirakin ajoi hienosti ja jäi nyt jo tappamaan pupua. Elviralla vähiten vieheenvetoja siskoksista, mutta hienosti on oppinut.

1401721.jpg

Nokko se sitten teki tepposet ja sai vieheen irti tangosta ja lähti juoksemaan se suussa pitkin metsiä ja kun Heidi sai vihdoinkin sen kiinni ja vieheen siltä pois hyppi se ihan hulluna Heidiä päin ja yritti saada viehettä.

Treenien päälle sitten grillailtiin lihavartaita, grillimakkaraa, hodareita ja juotiin kahvia ja kaakaota. Kiitokset kokeille ja grillimestareille.

Taas tuli vietettyä tosi kiva sunnuntai päivä kivassa seurassa, josta taas kiittikset kaikille aktiivisille lenkki/retkikamuille ;-).

Exokin oli niin tyytyväisen näköinen takapenkillä, kun saavuttiin omaan pihaan, se oli meinaan popsinut suuhunsa ne Kabanossit (2 kpl) siitä avatusta paketista, että silleen ...

Kuvia Otalammelta täältä.

Tiistaina lenkkeillään taas Paloheinässä ja tapaaminen parkkipaikalla klo 18:30.

Huomenna olen menossa taas kuvaamaan Bessin masun kasvua.