Pitkästä aikaa taas päästiin lenkkeilemään kimpassa. Ilma plusssan puolella ja edelleenkään ei lunta Helsingissä ...

Lenkkeilemässä Lea sekä Ville (Sökövintin CS-Ceville), Heidi ja Kaide sekä Nokko (Refined Show Stopper), Jari ja Mari sekä Ada (Sökövintin April) ja Elvira (Sökövintin CD-Elvira) sekä omat tyttöni Sissi, Exotic ja Wanda, eli 7 whippettiä matkassa ...

Mäki oli taas tyhjänä, joten koirat pääsivät heti riekkumaan keskenään. Nokolla oli ihan selvästi ollut ikävä Wandaa. Se roikkui kokoajan Wandan niskassa ja piti tätä uutta ääntään, siis muistuttaa lähinnä karhun murinaa;-) ja otti vastaan Wandan "hellät" nipistykset. Nämä kaksi on kyllä mainio parivaljakko. Ville se liehitteli taas omalla "hiljaisella" tyylillään Nokkoa ja Exo oli taas tuttuun tapaansa tosi "äänetön", Ada sekä Elvira rymistelivät muiden mukana ja Sissi meni missä meni, siis omia polkujaan.

Siinä ne aikansa taas riekkuivat kaikki sulassa sovussa ja sitten lähdettiin taas tekemään metsälenkki. Lea lähti taas mäeltä Villen kanssa kotiin käyttämään muut koirat lenkillä.

Puolitoista tuntia tuli taas reippailtua, joten kiitokset taas lenkkikamuille kivasta perjantai illasta!

Jarilta tuli illalla kuvat tytöistä (Elvira ja Ada) lenkin jälkeen ... pikkasen taisi ottaa lenkki koville ;-)

1166877.jpg 1166892.jpg

"Ihmisjoulupukki-Jari" toi kaikille lenkki kamuille ihanat *piip* jokaisesta koirasta, joten kaikki Te jotka ette eilen olleet lenkillä ja vielä joulureissuissanne, teitä odottaa ihana yllätys, siis ei tämän jälkeen enään yllätys ;-). Kiitokset Forsstenin perheelle muistamisesta!

Tampereelta tuli Lampisen Sarilta (kennel Hitline's) kuvaterveisiä. Kuvissa Sökövintin Bella (14 vee), ihana mummeliini.

1166921.jpg  1166923.jpg

Sunnuntaina sitten taas retkeillään Luukissa, mikäli vaan säät sallii, tapaaminen tarhalla klo 11:00, kera eväiden. 

30.12. sunnuntain Luukki retki peruttu, huonon sään vuoksi!