Meitin mukaan lenkille tänään tulivat Heidi ja Kaide sekä Nokko (Refined Show Stopper), Salla sekä Ami (JX-Belamy) ja Enne (CD-Enne).

Tytöt juoksi mäessä keskenään tuhatta ja sataa. Wanda kyllä yllätti meikäläisen lähtemällä juoksettamaan muita, on meinaan aika uskaliasta puoli vuotiaalta pennulta juosta edellä, kun muu lauma ajaa takaa. On se mun oma rinsessa tosi rohkee tyttö ;-).

Salla ja tytöt joutuivat lähtemään aikaisemmin pois ja me  Heidin ja Kaiden kanssa lähdettiin vielä köpöttelemään metsälenkki. Lunta satoi kokoajan, joten odotettavissa tänne pääkaupunki seudullekin talvi.

Parituntia taas saatiin kulumaan illan "reippailuun".

Hienosti Nokko on sopeutunut tähän laumaan ja se on otettu tosi hienosti vastaan. Sinne se hyppäsi mun autoon tyttöjen kanssa, kun me jäätiin vielä höpöttelemään niitä näitä ja eipäs olisi halunnut lähteä pois sieltä kavereidensa luota, kun Heidi laittoi sille hihnaa kaulaan, perutti vaan takasin.

Kiitokset taas mahtaville lenkkikavereille kivasta seurasta!

Seuraavan kerran lenkkeillään taas Paloheinässä perjantaina ja treffit parkkipaikalla klo 18:30.

Ja sunnuntaina taas Luukki retki...

Ai niin, punnitsin ja mittasin Wandan, paino 10,2 kiloa ja korkeus noin 44-45 senttiä. Salla oli punninnut Enteen ja se painoi 9,1 kiloa.