Paikalla tänään Tuomarinkartanolla pentutapaamisessa Foxi, Faro ja Jalo.

Harvahammas veljekset pääsivät taas ottamaan toisistaan mittaa ja leikki oli tänään aika painimista, ainakin se aika kun minä olin paikalla. Hienosti on Farollakin muuttunut juoksutyyli. Hienosti käyttää sekin jo niskaansa juoksuun. Hammaskalustokin on ruvennut pojilla vaihtumaan. Foxin eturivistö muistutti lähinnä pupujussia, kun edessä ylhäällä 2 isoa uutta hammasta ja muut vielä tulematta, harmi kun ei ollut kameraa mukana ;-).  

Jukka otti Jalolle pari vetoa konevieheen perässä ja hienosti lähti Jalo perään. Heti lähdöstä kiskolle, hienot tappoloikat ja kone keikkui kiskon päällä, kun Jalo tappoi ja veti viehettä. Todella hieno suoritus 16 viikkoiselta ipanalta.

Foxi pääsi sitten juoksemaan käsivieheen perässä ja hienosti meni sekin. Oikein mahtavat tappoloikat ja ravistukset tuli sieltäkin.

Ensi maanantaina menevät sitten muutkin EB:t konevieheen perässä.

***

CD-siskoksista tänään radalla oli Enne, Espresso ja Ewanda. Enne lähti ensimmäistä kertaa suljetusta kopista ja juoksi 280 metriä koko matkan kiskossa kiinni.  Aikaa ei vaan kukaan ottanut.

Espresso "Mymmeli" juoksi myös 280 metriä suljetusta kopista. Myy oli lähdössä hakeutunut vähän ulos, mutta hienosti siirtynyt sitten kiskolle.

Ewanda juoksi tänään ensimmäistä kertaa 280 metriä. Hienosti mamman rinsessa kipitti tuon matkan kiskossa kiinni ja ajaksi (käsiaika) kellotettiin 18,84.