Taas löytyy ääkköset koneesta, joten varmaan helpompi lukea näitä höpöttelyjäni ...

Eli kotimaassa ollaan! Yes! Hyvin nukuttu yö  takana ja kohta viemään Bessi takaisin Mäntsälään ja hakemaan omat tytöt takaisin kotiin, ikävä on jo kova.

Hienosti osattiin takaisin lentokentälle. Käytiin matkalla vielä kuvailemassa Bessiä ja syömässä Mäkissä. Enpäs ollut koskaan aikaisemmin syönyt Mäkissä ulkona kanat vieressä ;-).

Lentoasemalla kaikki sujui taas tosi hienosti ja Bessi haettiin meiltä niin aikaisin jo pois, että kerettiin tekemään ostokset rauhassa, vaikka meitä loppujen lopuksi jouduttiinkin kuuluttamaan koneeseen ;-).

Virkailijat olivat pikkasen tuohtuneita, kun tultiin "myöhässä" vaikka oltiin ihan hyvissä ajoin. Rupesivat nipottamaan Katin laukusta, että se on liian suuri käsimatkatavaraksi, mutta antoivat sitten kuitenkin sen ottaa mukaan, halusivat vaan vähän näpäyttää meitä. Kaikki istuivat koneessa jo paikoillaan, kun me tultiin.

Bessi ei taaskaan ollut moksiskaan lennosta, vaan häntä heiluen se tuli lentoboxista ulos ja oli tosi iloinen.

Olen todella ylpeä Bessistä, ensimmäistä kertaa tälläisellä matkalla ja koira käyttäytyi kun vanha tekijä. Ei minkäänlaista ininää missään tilanteessa, vaan tyttö oli ihan rauhallinen ja luottavainen kokoajan.

Nyt todellakin kohta suuntaan auton nokan kohti Mäntsälää hakemaan omat tytöt kotiin...

Kuvia reissusta koitan saada galleriaan vielä tänään.

Loppuun supermegakiitos Kati Roineelle todella kivasta matkaseurasta, kiitos Kati, olit superkuski!

Illalla sitten taas lenkkeilään Paloheinässä ja tapaaminen on parkkipaikalla klo 18:30.