Ruotsista Johan soitti ja kertoi matkan sujuneen todella hienosti. Ruben oli nukkunut 90 % matkasta. Pissit ja kakit se oli tehnyt hienosti ulos, kun olivat pitäneet ajossa välillä taukoa. Ruoka maittanut autossa, eikä huonosta olosta tietoakaan. Olivat positiivisesti yllättyneitä siitä miten matkan teko sujui niin hyvin pienen pennun kanssa.

Elvira on kotiutunut täysin jo uuteen kotiinsa Vantaalle. Ada ja Elvira ovat kuin vanhat kaverit jo. Jarin kommentti Elvirasta "On se kyllä kovapäinen pentu ja aikamoinen menijä". No, tuohan ei  ollut kasvattajille mikään uusitieto ;-). Elvira ei pahemmin mitään pelännyt. Elvira tulee kyläilemään Adan kanssa tiistaina.

Öönin omistaja Kikka viestitteli aamulla kuulumisia Lauttasaaresta, että laulaminen on siellä jo melkein loppu. Pissat Ööni tekee jo ulos ja Enska kanssa menee mukavasti! Ja alun hormonaalisista "jutuistakin" on selvitty kieltämisellä.

Ennekin on sitten sulattanut koirakaverinsa "kovan kuoren", päästessään nukkumaan Amin The petiin, joka on ollut Amin pyhäpaikka. Enteen kuulumisia pääsee lukemaan myös linkeissä olevan linkin kautta. Huomenna, maanantaina tulee Enne Amin kanssa kyläilemään.

Mietaa oli käynyt ensimmäisissä maastokisoissa Jyväskylässä, kun koirakaveri Hemera oli ilmoitettu sinne juoksemaan. Kisapaikalla se oli käyttäytynyt kun vanhatekijä, eikä ollut moksiskaan uudesta tilanteesta. Mietaahan oli pentueen "aikuisin" pentu, jolla oli niiiin ihanan rauhallinen luonne ja se oli pentueen rohkein.

Mymmelikin oli käynyt tänään tutustumassa kisoihin. Myyn koirakaveri Ida, kun oli juoksemassa Tampereella GRL:n ratakisoissa. Mymmeli ei ollut oksentanut tällä kertaa autossa ja kisapaikalla se oli sulattanut monen sytämmen. Mymmelin kuulumisia pääsee myös lukemaan linkeissä olevasta linkistä. Mymmeli tulee myös huomenna kyläilemään.

Wanda ja Elesta, jonka kenneltyttömme Linda on nimennyt Elkuksi kävivät illalla harjoittelemassa hihnassa kävelemistä. Tytöt eivät ole edes huomanneet, että väki  parakissa on vähentynyt. Ne kyllä saavat kahdestaankin aikaan sellaisen sotkun ja metelin ;-). Mutta ne nukkuu päivisin   tosipaljon ja iltaa kohti meno kiihtyy.  

758902.jpg