Tosi kiva ilma, pari astetta plussan puolella ja Paloheinän mäessä viitisen senttiä lunta ...

Lenkkeilemässä tänään Teija ja Sebu sekä Hemmo (Sökövintin CS-Cobra), Salla sekä Ami (Sökövintin JX-Belamy) ja Enne (Sökövintin CD-Enne), Kati sekä Iida (Hitline's Twister), Peppi (Sökövintin CS-Chili Pepper) ja Mymmeli (Sökövintin CD-Espresso), Heidi ja Kaide sekä Nokko (Refined Show Stopper), Jari sekä Aada (Sökövintin April) ja Elvira (Sökövintin CD-Elvira) ja omat tyttöni Sissi, Exo ja Wanda, eli tällä kertaa 12 whippettiä matkassa ...

Todella hyvässä lumessa oli mäki ja koirat pääsivät "revittelemään" ihan kunnolla, kun juoksettaja Ami oli taas mukana. Olipahan taas menoa. Amilla ja Pepillä oli pieni "hampaiden kalistelu", mutta kummallekaan ei tullut reikiä.

Jari-ilopilleri lähti mäeltä vielä töihin ja Kati ei päässyt meitin kanssa lenkille, koska viikonloppuna loukattu polvi ei oikein kestä vielä kävelyä.

Mutta me muut tehtiin taas perinteinen metsälenkki.  Wanda joutui olemaan koko matkan ajan hihnassa, koska rinsessalta oli mäessä kuulo hävinnyt, ei meinaan oikeen ota kutsuja vastaan ja tuolla yleisillä kävelyteillä se ei oikein passaa.

Kaksi tuntia taas tuli reippailtua ja kiitokset taas lenkkikavereille kivasta seurasta!

Viime sunnuntain retkikuvat sain vihdoinkin galleriaan, ei onnistunut moni kuva sumusta johtuen (seli, seli). Täältä niitä voipi käydä kurkkimassa.

Torstaina mennään Luukki-retkelle, tapaaminen tarhalla klo 11:00 ja tietenkin eväät ...