Itsenäisyyspäivän Luukki retkelle osallistui Heidi ja Kaide sekä Nokko (Refined Show Stopper), Ekku, Teija ja Sebu sekä Hemmo (Sökövintin CS-Cobra), Jari ja Mari sekä Aada (Sökövintin April) ja Elvira (Sökövintin CD-Elvira), Salla sekä Ami (Sökövintin JX-Belamy) ja Enne (Sökövintin CD-Enne), Kati sekä Iida (Hitline's Twister), Peppi (Sökövintin CS-Chili Pepper) ja Mymmeli (Sökövintin CD-Espresso), Lea sekä Ville (Sökövintin CS-Ceville), Markkis sekä Hemmo (Sökövintin Hercules) ja omat tyttöseni Sissi, Exo ja Wanda. Ennätysmäärä whippettejä mukana, 14 kpl!

Ilma ei todellakaan suosinut tänään, mutta meitä ei "pienet" sateet pidättellyt.

CS-veljekset Hemmo ja Ville tapasivat ensikertaa, sitten kesän. Veljeksillä menee keskenään edelleenkin tosi hienosti, ei mitään häntien nosteluita eikä uhoiluja, ovat kyllä tosi hyviä kavereita keskenään. Leikö sillä osansa, kun ovat olleet yhdessä niin paljon pentuaikana näillä pentutapaamisilla ja viimetalven Luukki ulkoiluilla.

Luukin koiratarha oli puoliksi veden peitossa, mutta päästettiin koirat juoksemaan toiseen päähän, että olisivat sitten metsässä "vähän" rauhallisempia. Kauaa ei tarhalla viihdytty, kun vettä tuli tuulen kera ihan kiitettävästi, joten päätettiin lähteä tallustelemaan kohti grillikatosta.

Kati ja Lea tulivat perässä autoilla. Kati antoi Pepin ja Mymmelin meidän mukana, että pääsivät kävelemään. Katin polvi kun ei vielä ole oikein kävely kunnossa.

No, Sebu otti Mymmelin, jota sai kantaa sylissä melkein koko matkan, koska ei suostunut liikkumaan, kun ei ollut mamma-Kati mukana ja Teija otti Pepin, joka onneksi suostui kulkemaan ihan omin jaloin ;-).

Matkalla katokselle ei tullut yhtään ihmistä vastaan, joten saatiin kulkea ihan vapaasti. Tällä ilmallahan ei kukaan normaali järkinen ole ulkoilemassa.

Perille päästyämme porukan miehet sitten hoitivat grillailun. Ilopilleri Jarilla (joka on erittäin otettu uudesta nimestään) oli mukana paistinpannu. Jari oli tehnyt appelsiinilettutaikinan kotona ja paistoi meille letut kera kermavaahdon, oli muuten sikahyvää nam, nam. 

1113146.jpg

Aivan mielettömät tarjoilut oli taas tänään, joulutorttuja, kuivakakkua, makkaraa monta sorttia ym. ja juomapuolella kahvia, kuumaa glögiä ja kuumaa mustaherukkamehua. Tulipahan taas nautiskeltua, niin ihmiset kuin koiratkin kaikenlaisia herkkuja luonnon keskellä.

1113139.jpg

Se mikä jaksaa kyllä hämmästyttää, ettei nämä koirat riitele ollenkaan ruuasta. Jokainen, tälläkin kertaa 14 koiraa odottaa vuoroaan todella kiltisti, kun saavat makkaran palansa. Ei siis minkäänlaista murinaa ja kaikki on vielä vapaana, uskomaton lauma.

Kun ruokailut oli ruokailtu lähtivät Kati ja Lea autoille ja me muut lähdettiin ja kierrettiin taas lenkki ympäri lammen. Kyllä me matkalla "pariin kertaan" toisillemme vitsailtiin, ettei kukaan tervejärkinen vietä kyllä vapaapäiväänsä täällä metsässä vesisateessa. Vesisade ei  tuntunut tuolla metsä osuudella, mutta kun tultiin takaisin yleisille kävelyteille alkoi aikamoinen tuuli tuivertamaan kera veden.

2 ihmistä nähtiin kaukaa lammen toisella puolella ja 2 sitten kun oltiin jo melkein autolla, eli vähissä oli ulkoilijat tänään.

Ja sitten lopuksi haluan kiittää kaikkia retkellä tänään mukana olleita, olette kyllä todella ihanaa porukkaa, ei teidän kanssa aika käy todellakaan pitkäksi. Tänäänkin retkeiltiin 4,5 tuntia kosteissa oloissa!

Kamera oli taas mukana, mutta ei onnistunut yksikään kuva. Ylläolevat kuvat Markkiksen ottamia.

Suoraan retkeltä ajettiin vielä Heidin ja Kaiden kanssa Markkikselle katsomaan tulevaa talvisäilytyspaikkaa heidän uudelle asuntovaunulle Foxellien pihassa ja juotiin kaffet.

Huomenna on sitten vuorossa perinteinen perjantai ulkoilu, eli tapaaminen parkkipaikalla klo 18:30, toivottavasti ilma olisi vähän parempi kuin tänään.