Todella keväinen sää ja mittari näytti vielä illemmalla + 15,8 auringossa.

Lenkkeilemässä Tarja ja Jyrki sekä Nuppu (Sökövintin JX-Beatrix), Muru (Sökövintin JR-Desiree) ja salukineito Ruusa (Kiiturin Arous), Teija, Ekku ja Sebu sekä Hemmo (Sökövintin CS-Cobra), 1lopilleri-Jari sekä Aada (Sökövintin April) ja Elvira (Sökövintin CD-Elvira), Heidi ja Kaide sekä Nokko (Refined Show Stopper) ja omat Sökövinttini Sissi, Exotic ja CD-Ewanda, eli mukavasti taas porukkaa matkassa ...

Salla, Ami ja Enne ovat varmaan uusien poikaystäviensä kanssa treffeillä, kun ei lenkillä näkynyt ;-).

Aivan mielettömän lämmin ilma ja rinne taas tyhjillään, joten päästiin taas juoksettamaan koirat vakiopaikkaamme. Pientä spurttailuakin oli nähtävissä, mutta  Murun päästyä vapaaksi muuttui meno todella railakkaaksi. Törmättiin mäellä myös Hemmon poikaan Ottoon, joka kävi morjestamassa isäänsä, jonka häntä heilui kovasti pojalleen, tiesiköhän  Hemmo kyseessä olevan sen oma poika. Aikansa taas saivat päästellä menemään ja sitten lähdettiin metsälenkille.

Parituntia taas reippailtiin, josta kiittikset taas kaikille lenkkikamuille ja lenkin päälle käytiin vielä Heidin ja Kaiden kanssa juomassa "limut" Mäkissä ;-).

Perjantaina lenkkeillään taas Paloheinässä, tapaaminen parkkipaikalla klo 18:30.