päivittelen tänne Wandan blogiin nyt Markkiksen puolesta Hemmon kuulumiset.

Hemmo meni heti aamusta Espoon eläinsairaalaan, jossa sen vatsa ja ohutsuoli ensin tähystettiin ja sen jälkeen Hemmolle suoritettiin leikkaus.

Lääkäri oli kertonut, että yleensä ohutsuoleen ei pääse tähystämällä, mutta Hemmolla ohutsuoli oli ollut "lamaantuneena" ja heti suolen alusta 10 sentin matkalta erittäin punainen. Suolesta otettiin koepaloja, joiden tulokset tulee parinviikon kuluttua.

Avauksessa oli ohutsuolesta löytynyt karvapallo, joka ei ole oletettua tuketta aiheutanut, ehkä osa siitä? Paksusuoleen eivät olleet kajonneet, eli jos siellä tuke on ollut, niin se on sitten matkalla paksusuolessa. 

Hemmo on tällä hetkellä vielä eläinsairaalassa, koska leikkaus oli loppunut vasta neljän maissa. Nyt ovat seuraavat 2 päivää TODELLA kriittisiä, koska suoli saattaa mennä kuolioon ja siitä ei sitten enään selvitä, vaan se on koiran menoa.

Menen hakemaan Hemmon pois, kun eläinsairaala menee kiinni kahdeksan maissa tipassa, jossa se viettää sitten joitakin päiviä, nähtäväksi jää miten sekin tulee onnnistumaan, mutta lisä ohjeet saan kun menen hakemaan sitä, eli tosi kiva ilta/viikonloppu tiedossa ... ja mikäli Hemmon tila tästä illan/yön mittaan huononee, on sitten lähtö pieneläinklinikalle edessä, mutta nyt kaikki peukut ja varpaat pystyyn, että kaikki menee hyvin ja Hemmon tila kohenee. Toivon todellakin ... ja suoraan sanoen pelottaa mitä ilta vielä tuo tullessaan.