Mittari näytti plus 2,4 astetta ja ilma tosi hyvä, mutta ei lunta vieläkään :-(

Lenkkeilemässä tänään Lea sekä Ville (Sökövintin CS-Ceville), Teija ja Sebu sekä Hemmo (Sökövintin CS-Cobra), Kati sekä Iida (Hitline's Twister) Peppi (Sökövintin CS-Chili Pepper) ja Mymmeli (Sökövintin CD-Espresso), Salla sekä Ami (Sökövintin JX-Belamy) ja Enne (Sökövintin CD-Enne) ja omani Sissi, Exotic ja Wanda ja myöhemmin mäelle tulivat Heidi ja Kaide sekä Nokko (Refined Show Stopper), eli 11 whippettiä tällä kerralla lenkkeilemässä.

Oltiin jo mäellä juoksettamassa koiria, kun "Nokkolaiset" tuli. Heidi oli laittanut Nokolle ihanan joulusen kulkuskoristeen punaseen takkiin kiinni ja muut koirat oli ihmeissään kun Nokko tuli kulkkuset helkkyen, Nokko toi meille joulun mieltä tullessaan ja kaikille koirakavereilleen joulumuistamiset, josta kiitos vielä kerran!

Aikansa koiruudet taas juoksivat ja sitten lähdettiin tepastelemaan metsälenkki. Lea lähti mäeltä Villen kanssa kotiin. Todella paljon oli tälläkertaa ihmisiä liikenteessä, pyöräilijöitä ja rullasuksihiihtelijöitä, joten koirat lenkkeilivät melkein koko matkan hihnassa. Joulua tuli myös matkan varrella vastaan, kun yhdelle pysähdyspaikalle oli kokoontunut isompi seurue "illalliselle".  Kynttilät paloi pöydällä ja pöytä oli oikein katettuna, glögi tuoksui ja osalla seurueen ihmisistä joulupukin asut päällä ;-).

Käytiin vielä lenkin päätteeksi päästämässä lauma mäkeen juoksemaan ja vielä näytti energiaa koirilla riittävän. Ami rähähti Sissille ja mummeliini pisti lapsenlapsensa äkisti ruotuun. Mummo kipitti vielä perässä tarkastamassa jäikö Amilla vielä jotain hampaan koloon, no Amista tuli kerta laakista taas kiltti tyttö. Nokko se yllätti ja jahtasi Hemmoa ihan äänen kera ;-).

Yli kaksi tuntia tuli taas reippailtua kivassa seurassa, joten  kiitokset taas lenkkikamuille! Autolla Teija jakoi vielä  joulumuistamiset lenkkikavereilleen, josta kiitokset Larsvintin väelle!  Olipas tänä iltana joulun tuntua ilmassa ...

Perjantaina lenkkeillään taas Paloheinässä, tapaaminen klo 18:30 parkkipaikalla.

Lauantaina tulee sitten Sani (Sökövintin CS-Chanel) joulupyhiksi hoitoon, kun Raija lähtee matkalle. Wandalla ja Sanilla on varmaan kivaa ...