Meinasi ihan unohtua päivittää blogiin meitin eilen iltainen ulkoilu, eli päätettiin sitten illalla lähteä tyttöjen kanssa vielä riekkumaan mäelle, kun jäi Luukki retki väliin.

Mukana Heidi sekä Nokko (Refined Show Stopper), Salla sekä Ami (Sökövintin JX-Belamy) ja Enne (Sökövintin CD-Enne) sekä omat tyttöseni Sissi, Exotic ja Wanda, eli 6 tyttö whippetin voimin liikenteessä ...

Olipahan menoa ja meininkiä taas, aivan mielettömän paljon ne jaksoi taas juosta. Sissi mummeliini sai taas nauttia ulkoilusta hihnassa, koska pikkasen vielä kiima painaa päälle.

Todella kivaa katseltavaa, kun koirat taas painoivat sata lasissa rinnettä ylös alas. Välillä levättiin ja kaiveltiin maasta kaiken maailman syötäväksi kelpaavaa, multaa ja juuria, sitten taas kaasupohjaan ja menox.

Ami omi yhden syöntikuopan itselleen ja vartioi sitä muilta, ainoastaan Enne sai tulla syömään samaa multaa. Nokko se aikansa katseli Amin touhuja ja päätti näyttää Amille vähän keskisormea ja pyörähti makaamaan selällään Amin  ruokakuopan päälle, vähänkös Amilla meni plasmat sekasin. Nokko toisti saman vielä pari kertaa ;-).

Sitten taas lähdettiin alas kaluamaan jäätä. Yhtäkkiä Nokko lähti juoksemaan yksin, siis sai ihme hepulin ja me luultiin, että se ajaa pupua takaa, mutta eipä ajanutkaan, vaan se sai whippethepulin ja muut perässä. Ja tämä "kohtaus" uusi taas vähän ajan kuluttua. Eli aikas kivaa oli tyttösillä eilen illalla ja sai taas nauraa noiden toilailuille.

Kiittikset vaan lenkkikamuille ilta riekkumisesta!

Toista tuntia ne riekkuivat keskenään ja kotona oli taas illalla rauhallisia koiria, mutta tänään on taas kotona ihan toinen meininki.

Huomenna taas lenkkeillään Paloheinässä ja tapaaminen parkkipaikalla klo 18:30.