Ilma taas ei suosinut meitin iltalenkkeilyä, vaan vettä satoi tihkuttamalla ja välillä vähän kaatamallakin.

Mukana tänään Salla sekä Ami (Sökövintin JX-Belamy) ja Enne (Sökövintin CD-Enne), Teija ja Sebu sekä Hemmo (Sökövintin CS-Cobra), Heidi ja Kaide sekä Nokko (Refined Show Stopper) sekä omat tyttöseni Sissi, Exotic ja Wanda.

Mentiin tuttuun juoksutus rinteeseen ja päästettiin koirat kirmaamaan keskenään. Minä, joka yleensä välttelen hehkuttamista ja jota olen täällä blogissa välillä aina sortunut tekemään, että miten hienosti tämäkin lauma keskenään tuli toimeen jne, niin tulinpas taas maan pinnalle ja kovaa ...

Aikansa taas koiruudet siinä riekkuivat ja Wanda joka yrittää kovasti yletä meidän perheen laumassa Exon yläpuolella meni taas Exoa alistamaan. Olen aina puuttunut tähän, koska Exo on liian kiltti koira, joka ei tappele kenenkään kanssa ja en ole antanut Wandan sitä kiusata. Kotonahan tilanne on aivan toinen, mutta ulkona vapaana tilanne muuttuu ja Wandalla menee päreet, kun Exo räksyttää kokoajan korvan vieressä. No, kuinkas ollakkaan Exoltahan ehtikin palaa päreet ja se antoi Wandalle takaisin sillä seuraamuksella, että Sissi, Wandan emä puuttui siihen ja siinähän olikin sitten kiva mellakka pystyssä.

Meteli oli kova, mutta pelkillä parilla pinta naarmulla selvittiin. Minä en hyväksy minkäänlaista tappelua koirien kesken, en omien enkä muiden, joten nyt joutuu meikäläisen tytöt todella valvovan silmän alle.

Mentiin sitten mäeltä vielä tekemään metsälenkki Camillan ja grey poikien johdolla. Vettä todellakin tuli välillä kaatamalla ja kastuttiin taas ihan kivasti.

Autossa kaikki oli ihan ok ja kokolauma sulassa sovussa makasi takapenkillä vierekkäin, mutta tulipas taas oiva opetus, että nämä ovat eläimiä ja lauman johtajan, siis minun on tehtävä selväksi järjestys.

Kiittikset taas kaikille lenkki kamuille kivasta seurasta, vaikka oma mieli olikin aika maassa.

Perjantaina sitten lenkkeillään taas Paloheinässä ja tapaaminen parkkipaikalla klo 18:30.

Ja sitten asiasta toiseen ...

Mietaa (Sökövintin CD-Elliot), Hermunen (Sökövintin Hemera), Kraka (Sökövintin Ayleen) ja Misty (Mongrel's Bee Woodbrook's) on saanut oman kuvagallerian, kuvia Savelan perheen whippeteistä voi käydä katsomassa täältä.

Sunnuntain Luukki retki kuvat koitan saada huomenna galleriaa.