Wandan blogin ulkoasu meni vaihtoon, kun Wiikinkosken Meri teki Wandalle uuden ulkoasun blogiin, kiitos Meri!

Eilinen tyttöjen vienti Mäntsälään ja Hemeran haku reissu meni sutjakkaasti  ja kotiin päästiin ihan ihmisten aikaan. Oli ihana nähdä Sökövintin Ayleen "Kraka" ja CD-Elliot "Mietaa" joka vielä muisti Meidät kasvattajat ja oli tosi iloinen veijari. Sain otettua Mietaasta kuvia, mutta en enään illalla jaksanut ruveta niitä käsittelemään. Mietaa oli käynyt puntarilla ja painaa 6,3 kiloa. Mietaan väri oli muuttunut punertavaksi. Kraka oli todella hyvässä kunnossa, hyvässä lihaksessa ja muutenkin vahvistunut sitten viime näkemän.

Hemera lähti meidän mukaan, kuin olisi ennenkin ollut meidän matkassa. Se hyppäsi auton takakonttiin ja kävi sinne nukkumaan. Kotona se otti heti tyttöjen lelut käsittelyyn ja juoksi pitkin kämppää, vaihdelleen aina uuden lelun.

Aikamoinen tyttönen tuo Hermunen, kun ei tunnu stressaavan edes vieraassa paikassa. Sinne se aamulla jäi yksin kotiin, kun lähdin töihin, ei edes yrittänyt ängetä mukaan.  No, totuushan selviää sitten, kun tulen töistä ...  valituksia tullut postiluukusta ja koti rikottu ;-)

Ruotsistakin tuli Johanilta ja Saralta viestiä, samoin uusia kuvia CD-Enricosta "Izorista". Siellä menee hienosti ja Izor on käynyt jo radalla harjoituksissa juoksemassa 10 metriä vieheenperässä. Hyvin Izor oli ajanut viehettä ja tappanut pupun lopuksi. Viestin liitteenä oli paljon kuvia Izorista, jotka laitan galleriaan Ruotsin matkan jälkeen, samoin Mietaan kuvat.