Aamulla tyhjennettiin "Pentuparakki" Markkiksen kanssa ja Bjacke vei parakin sitten kuorma-autolla takaisin yläpihalle missä se oli  ollutkin. No, jäihän sinne alas vielä se tarha, missä päästään pitämään pentutapaamisia.

796524.jpg

Päivällä riehumassa Wandan kanssa kävi veli Ööni. Wandalla oli jo ikävä pentuekavereitaan, kun Kati palasi Espanjasta eilen  ja haki Mymmelin & Pepin kotiin. Se etsi eilen Mymmeliä joka paikasta ja oli vähän onneton.

Öönillä ja Wandalla meni tosi lujaa keskenään. Ne jaksoi helteestä huolimatta riehua 1,5 tuntia keskenään. Sain kameraan muutaman onnistuneenkin kuvan tällä kertaa ja koitan saada ne galleriaan huomenna.

Ensi viikolla joku ilta voisi taas kokoontua pentujen kanssa Markkiksen tarhalle riehuttamaan kakaroita. Laitan viestiä kun tiedän vähän enemmän ensiviikon ohjelmastani.

Nyt on sitten meidän jengi vihdoinkin omassa kodissa.  Wanda ei ollut moksiskaan uudesta paikasta, no olihan mukana emä Sissi ja hoitotäti Exo, mutta tosi reippaasti se tutki paikat ja levitti kaikki lelut ympäri kämppää. Ainoa ikävä asia johon nyt illalla törmäsin oli, että se saatuaan nämä iltahepulit (menee satalasissa ympäri kämppää), se pirulainen pitää ihan kamalaa ääntä, siis se räksyttää mennessään. Naapurit on varmaan tosi innoissaan jos en saa sitä opetettua leikkimään ilman tota haukkumista.

Mutta nyt lähden nukkumaan ja nappaan kainalooni tuon Wandan .. aamulla sitten lisää miten meillä meni ensimmäinen yö "uudessa kodissa".