Että Samba joutuu taas leikkaukseen. Jan Räihä soitti mulle päivällä töihin ja kertoi katsoneensa Samban kuvat ja oli sitä mieltä, että jalka on operoitava uudelleen mahdollisimman pian, ennen kun se ehtii luutua.

Kyynärluusta värttinäluuhun on liitos revennyt ja siinä on parin millin rako. Nivel ei tule kestämään mikäli värttinäluu ei ole suorassa. Jan tulee poraamaan reijän kyynärluusta värttinäluuhun ja laittaa siihen ruuvin. Leikkaus tulee olemaan nopea toimenpide ja se tehdään Espoon eläinsairaalassa maanantaina klo 09:30. Palaan asiaan heti maanantaina leikkauksen jälkeen.

***

Kävimme illalla Markkiksen kanssa Mäntsälässä hakemassa Hemeran ja veimme sen Heinolaan, mistä Savelat hakivat sen omaan kotiin.

Savelan perheellä oli mukana Ayleen ja CD-Elliot "Mietaa". Hienosti lauma otti vastaan kotiin palaajan ja Hemera oli tosi iloinen nähdessään pitkästä aikaa omistajansa.

Mietaasta on kasvanut tosi komea ukko, todella pitkä selkäinen ja edelleen omaitsensä, eli ihana luonteinen pakkaus. Kooksi arvioisin noin 45-46 cm.

Wanda ei aluksi oikein tykännyt veljestään ja kun oli vielä väärän värinen ;-). Mietaan väri on muuttunut ketun punaiseksi. Pienen hetken oli Wanda, että hyi ja sitten se heltyi ja alkoivat painileikit.

Kamerakin mulla oli mukana, mutta eipäs onnistunut yksikään kuva, kaikki kuvat pelkkiä haamukuvia!!!

***

Ruotsista tuli viestiä, että kaikki mennyt CD-Enricon "Izorin" kanssa hienosti ja poika on ollut tosi kiltti ja oppivainen. Izorilla ollut silmätulehdus ja saanut siihen lääkettä. Kopista lähtöjä ovat jo harjotelleet... Izor painaa 9,3 kg ja on 43 cm korkea... kirjuutteli Johan Westerberg, Izorin omistaja.

Ööni on edelleen ihana ja kiltti koira, joka on nyt maalla hoidossa, kun on kiireinen viikko töissä ja päivät venyy niin pitkiksi ...kirjuutteli Kikka Pihlgren, Öönin omistaja.

CD-Elestalla "Fumalla" menee myös hyvin. Fuma on kuulemma jo "vähän" aikuistunut. Aika riiviö Fuma silti vielä on, mutta nopea oppimaan. Korvat jäivät kuulemma pystyyn ja on vähän kuin musta basenji, sekä toimii patterina ..  kirjuutteli Vilja Varis, Fuman omistaja.

Wandan 4 kk mitat olivat 7,5 kg ja 39 cm.

CD-Espresso "Myy" oli ollut viime sunnuntaina Hyvinkäällä GRL:n kisoja katsomassa. Myylläkin oli syttynyt lamppu vieheeseen ja reagoinut aina ohi menevään vieheeseen ... kertoili Kati Roine, Myyn omistaja