Jee, vihdoinkin on pääkaupunki seudulla lunta!

Tänään todellakin lenkkeiltiin lumisissa maisemissa ja mittari näytti 2,3 astetta pakkasta, eli mitä mahtavin ulkoilu ilma.

Tänään lenkkeilemään tulivat Jyrki ja Tarja sekä Nuppu (Sökövintin JX-Beatrix), Muru (Sökövintin JR-Desiree) ja saluki tyttönen Ruusa (Kiiturin Arous), Ekku, Teija ja Sebu sekä Hemmo (Sökövintin CS-Cobra), Lea sekä Ville (Sökövintin CS-Ceville), Heidi ja Kaide sekä Nokko (Refined Show Stopper), Sari ja David sekä Finka (Even Faster Ticking Timebomb) ja Velka (Get on Top Ticking Timebomb), Salla sekä Ami (Sökövintin JX-Belamy) ja Enne (Sökövintin CD-Enne) ja omat tyttöseni Sissi, Exotic ja Wanda, eli matkassa 12 whippettiä ja 1 saluki ...

Mäki missä normaalisti käydään juoksettamassa koirat oli täynnä pulkalla laskijoita, mutta onneksi mäellä on toinenkin paikka missä koirat voi juosta ja mihin ei laskijat tule, joten päästiin juoksettamaan koirat ihan rauhassa.

Olipas taas menoa ja melskettä. Aikansa taas koirat pinkoivat keskenään ja lähdettiin sitten metsä lenkki vielä tekemään. Aika paljon kävelyteitä on kaupunki pistänyt laduiksi, joten jouduttiin vähän muuttamaan reittiä.

Reippailun päätteeksi palattiin vielä mäelle, että koirat saivat juosta keskenään loppu höyryt pois.

Parituntinen saatiin taas kulumaan tämän illan lenkissä.

Isot kiittikset taas kaikille lenkkikamuille, ei teidän seurassa kyllä aika tule pitkäksi ;-)

Perjantaina taas lenkkeillään Paloheinässä ja tapaaminen taas parkkipaikalla klo 18:30.

Sitten aiheesta toiseen ...

Ensi tiistaina, siis 15 päivä "Larsvintti lavalla", eli Tavastiaklubilla on Mieskoneen keikka, jos haluat lähteä mukaan keikalle,  otappas yhteyttä.