Eli meikäläinen koirineen muutti taas viikonlopuksi Espooseen pentuparakkiin. Heidi ja Kaide toivat Filan ja Nokon perjantai iltana hoitoon, kun lähtivät Turkuun ystäviensä häitä viettämään. Aikas vauhdikas oli viikon loppu, kun kaksi kakaraa  (Wanda ja Fila) pääsivät taas kimpassa riekkumaan.

No, kyllä ne jossain vaiheessa ottivat ja rauhottuivatkin ;-). Aika ahdasta oli yrittää nukkua 5 koiraa vieressä;-). Nokko nukkui pää Sissin mahan päällä ja oli tosi levollisen näköinen. Nokosta pitää sen verran kertoa, että Nokko on ollut ennen Filan tuloa aika eroahdistusta poteva tapaus ja sen hoitoon ottaminen tai antaminen on ollut Heidille ja Kaidelle kova paikka. Mutta Nokko on ollut nyt toista kertaa mun luona hoidossa ja kummallakaan kerralla ei ole ollut mitään paniikkikohtauksia, ei piipityksiä eikä läähätyksiä. Fila ja Wanda nukkuivat kiinni toisissaan, kuin siiamilaiset kaksoset ja Exo tietenkin mun kainalossa.

Olin kyllä itsekin aika yllättynyt Nokon rauhallisuudesta, koska viime kerralla hoito kesti vaan pari tuntia nyt koko viikon lopun. Koko aikana Nokko ei päästänyt ääntäkään, vaan oli todella rauhallinen ja halusi aina ulkoota tullessa nopeasti parakkiin, Nokko siis todellakin tykkää asustella siellä.

Eli koko viikon loppu sujui hienosti.  Wanda ja Fila jatkoivat samaa pentujen keskistä hammasmiekkailua ja painia vielä lauantainakin. Lauantaina aamupäivällä lähdimme käymään Mäntsälässä Markkiksen kanssa ja koirista mukaan otettiin Fila, Nokko ja Wanda. Finn Express "Jalo" oli myös tullut hoitoon perjantaina ja on Mäntsälässä hoidossa koko viikon, kun Jukka poikineen lähti viettämään lomaa Turkkiin Alaniaan.

1868205.jpg

Filan ja Jalo painoivat menemään sellaista kyytiä pitkin aidattua pihaa, että oksat pois. Vauhti on pennuilla on jo sitä luokkaa, ettei ne edes itse tajua omaa vauhtiaan. Puolisen tuntia ne painelivat menemään keskenään ja sitten päästettiin pentujen emä Sökövintin JX-Besame "Bessi" mukaan pentujensa kanssa leikkimään. Voi sitä riemua, kun Bessi tapasi lapsosensa. Se lähti heti juoksettamaan niitä.

1868219.jpg

Lauantai iltana, kun kävin nukkumaan ihmettelin missä Nokko on. Nokko oli löytänyt pentujen nukkumapesän, jonne se oli ängennyt itsensä. Aikas huvittavan näköinen oli Nokkolainen pesässä, mutta oli varmaan hyväpaikka nukkua patterin vieressä.

1868258.jpg

Sunnuntaina aamupäivällä käytiin Markkiksen ja koirien kanssa tekemässä vielä lenkki, ennen kuin Heidi ja Kaide tulivat tyttösiään noutamaan.

Kiva oli viikonloppu ja teki hyvää kaikille koirille olla isossa laumassa ja oppia toistensa tapoja. Wanda sai viettää koko viikon lopun pentuillessa, kakarahan se vielä on. Mummo Sissikin nuortui taas parilla vuodella ja Exo pääsi taas olemaan oma itsensä, eli käyttämään ääntää ;-) ja Nokko sai taas yhden ikimuistoisen kokemuksen olla erossa omistajistaan pari yötä, eikä mennyt edes paniikkiin, kyllä otan toistekin tyttöset hoitoon.

Kuvia viikon lopulta on nyt galleriassa, niitä voipi käydä katsomassa täältä