Olipas ihanaa nukkua aamulla vähän pidempään, pennut aloittivat aamu-riehunnan vasta klo 08:15 ja haju parakissa oli kamala, Peppi "kakka-housu" oli tehnyt tarpeensa sisään, sellaiset löysemmän puoleiset.

Se oli ollut sitten pennuille kiva luistin rata (jäljistä päätellen) ja "peetä" oli joka paikka täynnä, jopa se oli tähdännyt löysän läjän "Dollyn pesään" kaikkien lelujen sekaan .. olipas ihana "pikku" aamu jobi siivota kaikki jäljet ;-). Peppi myös oksensi aamulla, joten täytyy vaan toivoa, että johtuu ikävästä tai helteestä nämä oireet, eikä ole mitään tarttuvaa laatua.

Enteen koirakaveri  Ami oli kusassut sänkyyn, kun pentu tuli, siis aikuinen narttu, jolla kiima, samoin oli tehnyt Elviran koirakaveri Ada, jolla myös kiima. Onkohan noi kiimassa olevat nartut niin sekaisin vai mitä ihmeen merkkailua tämmönen sänkyyn kuseskelu oikeen on?!? No, Mymmelin koirakaveri Peppi ei vielä ole sänkyyn pissinyt, vaikka silläkin on kiima, se vaan paskoo senkin edestä, mutta onneksi ei vielä sänkyyn.

Ja sitten tiedoitusta ...

Ensimmäinen "virallinen" pentutapaaminen on suunniteltu pidettäväksi viikon päästä lauantaina 4.8. klo 12:00 pentuparakin aitauksesssa.