Eipäs ole montakaan yötä, kun pentuparakki hiljenee :-(.

Tänä aamuna nautiskelin aamu kaffeet Fila sylissä, koska sitä pikku kiipeilijää ei voinut jättää ilman valvovaa silmää parakkiin. Se on päättänyt, että sen uusi leikki paikka on sänky ja siellähän on toosi kiva spurttailla ja antaa kyytiä peitoille ja aikuisille koirille. Voi Nokko parkaa, saa kyllä ihanan pikku siskon ...

Eilen sitten ilmestyi ensimmäinen kyykäärme "tontille". Olin juuri tullut töistä kotiin ja Markkis lähti käyttämään omat koirat tarpeillaan ylätarhassa. Kuulin parakkiin huutoa "KYYYYY" ja Markkis tuli juosten pois tarhasta ja antoi koirat mulle pidettäviksi ja lähti hakemaan naapurin "ukkoa" apuun.

Eli, enpäs ole turhaan "liioitellut" kun olen pentuaitauksen ympäristön nyppinyt rikkaruohoista ja kantanut lapiotolkulla hiekkaa ympärille, että näkee mitä "lähistöllä" liikkuu.

Illalla päästiin sitten Markkiksen kanssa katsomaan kisoja Tuomarin kartanoon, kun Bjacke omaehtoisesti tarjosi meille vapaa illan. Onkohan Bjacke saanut auringon pistoksen, vai onko pennut vieneet siltäkin sydämmen ;-). Oli ihan kiva käydä vähän tuulettumassa ja haistelemassa kisa tunnelmaa pitkästä aikaa.

Paljon ei ollut koiria kisaamassa, ainoastaan 12 lähtöä. 8 kappaletta oli Sökövinttejä.

Lähdössä 6 juoksivat Keeta (CS-Cheetah) ja Aada (April). Tytöillä ei oikein vielä jalka nouse, molemmilla kun juoksut vasta loppuneet.  Aada antoi ihan kivasti tasoitusta olemalla vielä väärinpäin kopissa ;-). Sijoitukset 4. Keeta ja 6. Aada.

Lähdössä 9 juoksivat Nuppu (JX-Beatrix), Sökö (Öhman) ja Hugo. Hugo starttasi 6 kopista kärkeen Sökön seuratessa, mutta viimeisessä kurvissa Hugo ajautui (omistajan mukaan kunto loppui) ulos ja Sökö meni ohi. Sijoitukset 1. Sökö ja 2. Hugo ja 4. Nuppu.

Lähdössä 11 juoksivat Pasi (JX-Boynty) ja Jaymes (BS-Jaymes). Pasi sai tosi huonon lähdön, tuli monta metriä jäljessä kopista ulos, mutta lähti sitten todella voimalla nousemaan ja saapui maaliin päivän nopeimmalla ajalla ja Jaymes oli 5.

Lähdössä 12 juoksi Ville (CS-Ceville). Villekään ei saanut hyvää lähtöä, mutta kipusi hienosti toiseksi ja piti paikkansa loppuun asti ja sai HSKP:n hopeaa.

Tähän päätän sitten kisaraporttini, sorry jos jotain jäi raportoimatta, mutta kaikkien juoksua on vaikea seurata, jos on monta seurattavaa samassa lähdössä ;-). Kilpailun tulokset kotisivuillamme, uutisissa linkki.

Maanantaina pääsen sitten Wandan kanssa Kartanolle opettelemaan koppilähtöjä, jospa se sitten syksyllä pääsisi kisaamaan mukaan, jos ei nyt mun tuurilla aloita kiimaa, joka on toden näköistä, kun kaikilla muilla siskoilla jo ollut ...