Ilma taas todella keväinen ja iltakin valoisa, joten saimme lenkkeillä suht valoisissa tunnelmissa.

Mukana lenkkeilemässä Jyrki ja Tarja sekä Nuppu (Sökövintin JX-Beatrix), Muru (Sökövintin JR-Desiree) ja salukineiti Ruusa (Kiiturin Arous), Teija sekä Hemmo (Sökövintin CS-Cobra), Salla sekä Ami (Sökövintin JX-Belamy) ja Enne (Sökövintin CD-Enne), 1lopilleri Jari sekä Aada (Sökövintin April) ja Elvira (Sökövintin CD-Elvira) ja omat tyttöseni Sissi, Exotic ja Wanda, eli 10 whippettiä ja 1 saluki matkassa.

Todella valoisaa oli vielä puoli 7 illalla ja saatiin juoksettaa koirat taas ihan rauhassa, kun rinne oli tyhjänä. Ihan kivasti sujui taas porukan leikit keskenään, mitä nyt vähän Aada seuraili Amia. Aika vähänlaisesti ne kumminkin tällä kertaa spurttailivat, enemmimmäkseen söivät juuria maasta ;-).

Mäeltä lähdettiin sitten vielä tekemään metsälenkki Sallan sekä Teijan kanssa ja puolitoista tuntia tuli ulkoiltua tällä reissulla.

Kiittikset taas kerran kaikille lenkki kamuille kivasta ulkoilu seurasta!

Huomenna sunnuntaina sitten olisi vuorossa Luukki retki ja tapaaminen parkkipaikalla klo 11:00. Vielä ei olla päätetty lähdetäänkö retkelle vai Otalammelle, mutta se selviää sitten. Eväät mukaan jokatapauksessa.

***

Viime sunnuntain Mustialan maastokisoista ottamiani kuvia katsottavissa täältä.