Kyllä kuului taas autossa sellainen kuorolaulu, kun käännyin kehä ykköseltä Paloheinän tielle, tyttösillä näköjään ollut "pikkasen" tylsää, kun ei olla viikkoon käyty kimppalenkeillä ja kun ne tajus mihin otiin menossa, meteli oli aivan kamala.

Ilma oli tänään tosi kylmä, mittari näytti kotoota lähtiessä 5,7 astetta pakkasta ja tuuli oli aikas kova, mutta lunta ei ole edelleenkään :-(

Tänä iltana oli sitten taas vanha vakio porukka melkein kasassa, eli lenkkeilemässä Jari sekä Ada (Sökövintin April) ja Elvira (Sökövintin CD-Elvira), Lea sekä Ville (Sökövintin CS-Ceville), Salla sekä Ami (Sökövintin JX-Belamy) ja Enne (Sökövintin CD-Enne), Ekku, Teija ja Sebu sekä Hemmo (Sökövintin CS-Cobra),  Sari ja David sekä Finka (Even Faster Ticking Timebomb) ja Velka (Get on Top Ticking Timebomb), Heidi ja Kaide sekä Nokko (Refined Show Stopper) ja omat tyttöseni Sissi, Exo ja Wanda, eli 13 whippettiä lenkkeilemässä.

Tavattiin taas tuttuun tapaan parkkipaikalla ja päätettiin, ettei  tällä kertaa mennä mäkeen ollenkaan, koska  siellä oli sen verran pimeetä ja näin uuden vuoden jälkeen ei yhtään tiedä mitä kaikkea siellä on,  ettei koirat vaan juokse  raketin tikkuihin, joita ihan varmasti siellä olisi ollut pystyssä, puhumattakaan  lasin siruista.

Salla sanoi tuntevansa Paloheinän lenkkipolut, joten Sallan johdolla  lähdettiin sitten tepastelemaan polkuja, jotka oli kyllä meikäläiselle aivan vieraita. Tällä reitillä ei sitten koiria voinut pitää ollenkaan vapaina, koska vastaan tuli jos jonkinlaisia ulkoilijoita, toiset sauvoin, toiset rullasuksin  ja tulipahan vielä ihan perinteisillä suksillakin hiihtäjiä, oli meinaan lumetettu pätkä latua hiihtäjille.

No, kyllä se Salla reitit tunsi, koska löysimme takaisin autoille, eli kiitokset vaan Sallalle tästä puolitoistatuntia kestäneestä  reippailusta ja kiitokset kaikille muillekkin reippailijoille illan lenkkiseurasta!

Sunnuntaina sitten treffataan siellä Luukissa parkkipaikalla klo 11:00, josta lähdetään sitten peräkanaa ajamaan kohti Otalampea ja lupaan ottaa  Ilopilleri-Jarille mukaan  nakinpaloja taskuuni palkintonamiksi, kun tänään unohdin ;-)