Eilen lenkkeilemässä Lea sekä Ville (Sökövintin CS-Ceville), Heidi ja Kaide sekä Nokko (Refined Show Stopper), Salla sekä Ami (Sökövintin JX-Belamy) ja Enne (Sökövintin CD-Enne), Sari ja David sekä Finka (Even Faster Ticking Timebomb) ja Velka (Get on Top Ticking Timebomb) ja Omat tyttöseni Sissi, Exotic ja Wanda, eli 7 whippettiä lenkkeilemässä, koska jätin Sissin ja Exoticin autoon, koska Sissillä on vielä juoksut.

Mentiin taas tälle uudelle paremmalle puolelle mäkeä ja koirat oli aika vaisuja, ei kovin montaa kertaa spurttailleet. No, vuorottelimme vapaanaolioita, koska Velkalla ja Wandalla oli viimekerralla pieni valtataistelu.

Kun Velkan vuoro tuli päästä vapaaksi otin Wandan hihnaan, ettei ne rupea ottelemaan keskenään. No, eipä sitten mennyt kuin tovi ja Velka tuli Wandan luokse ja taas oli tytöillä alkamassa ottelu, sain nostettua Wandan syliin ja pistettyä käteni tappelun esteeksi sillä seurauksella, että sain itse hammasta ;-). Pikkasen aikaa tähdet tuikkivat meikäläisen silmissä ja sitten uskalsin nostaa takin hihaa ja katsoa lähtikö käsivarresta isokin pala pois, meinaan siltä se tuntui. Aikamoiset jäljet tuli ja yksi syvempi haava, mutta ei mitään vakavampaa.

Aikansa taas koirat keskenään juoksivat, mutta todella laimeaa oli meno niillä tänään. Sitten me muut lähdettiin vielä tekemään metsä lenkki. Lea, Sari ja David jäivät vielä juoksettamaan koiriaan mäkeen.

Hain metsälenkille mukaan autosta vielä Sissin ja Exoticin. Todella jäiset oli metsätiet ja melkein olisi saanut olla luistimet jalassa, mutta ehjin nahoin selvittiin lenkistä.

Parituntia tuli taas ulkoiltua ja kiitokset taas kaikille mukana olleille!

Mentiin sitten vielä Heidin ja Kaiden kanssa Mäkkiin syömään lenkin päälle ;-).

Perjantaina taas lenkkeillään Paloheinässä ja tapaaminen tuttuun tapaan klo 18:30 parkkipaikalla.

Jarilta terveiset, että taulutkin on vihdoinkin valmiit, eli ne olisi noudettavissa Paloheinästä perjantaina.

Kuvia meidän Hollannin matkasta voi käydä katsomassa  täältä.