Omistajat kun ovat vielä tätä nuorisoa, niin pitihän niiden, siis Heidin ja Hymypoika Kaiden päästä vähän irrottelemaan, eivaineskaan, ne menivät Bon Jovin konserttiin, niin Fila ja Nokko tulivat tänne Kannelmäkeen meitin hoitoon.

1651835.jpg1651856.jpg

1651858.jpg1651793.jpg

Ihmettelen kyllä tuota Filaa, ettei se vierastanut yhtään saavuttuaan tänne meitin luokse. Se rupesi heti leikkimään ja juoksi kuin pyryharakka lelut suussa ympäri kämppää. Wandahan oli tosi mielissään saatuaan itselleen leikkikaverin. Ne on paininut koko illan keskenään ja vetäneet kilpaa rättiä ja harrastaneet "hammasmiekkailua".  Ja kauhukseni se hyppäsi kuin kenguru sohvalle ja alastulokin oli todella näyttävää, siis se venytti sen hypyn todella pitkälle ja tuli alaskin ihan neljällä jalalla.

On ollut tosi kiva ilta, kun on saanut seurata näiden kahden kakaran touhuja. En olisi kyllä ihan heti uskonut Wandasta, että se osaa leikkiä noin hyvin pienen pennun kanssa. Se makasi maassa ja teki itsensä pieneksi, että Fila yletti puremaan sitä, todella söpö pari. Nokko on ollut vähän vaisuna ja se on tyytynyt seuraamaan tyttöjen leikkejä sohvalta. Kerran se innostui lähtemään mukaan.

Nyt rupeaa (klo 22.54) jo Fila ja Wandakin rauhottumaan. Tässä vielä omistajille todistusaineistoa, että Nokko on todellakin ollut täällä ihan rauhallinen ja nukahti juuri tohon Wandan viereen sohvalle.

***

Eilen Tuomarin kartanolla pentutreeneissä EB-pennuista Finn Express "Jalo" ja Foxi. Jalo oli pikkasen ollut ihmeissään uudesta paikasta, mutta oli kuitenkin ajanut pupua ihan hyvin ja hienosti oli ravistellut sitä. Foxi taas oli ollut ihan radalla harjoittelemassa. Ensin kopin vierestä ja sitten avonaisen kopin läpi ja hienosti oli poika pinkaissut pupun perään.