Lumet, ne vähätkin kaikki sulaneet ja mittari kääntynyt plussan puolelle 4,9 astetta näytti, eli se siitä talvesta.

Tänään reippailemassa Lea sekä Ville (Sökövintin CS-Ceville), Ekku, Teija ja Sebu sekä Hemmo (Sökövintin CS-Cobra), Kati sekä Iida (Hitline's Twister), Peppi (Sökövintin CS-Chili Pepper) ja Myy (Sökövintin CD-Espresso), Salla "RP" sekä Ami (Sökövintin JX-Belamy) ja Enne (Sökövintin CD-Enne), Heidi sekä Nokko (Refined Show Stopper) ja Iloinen pillerimme Jari sekä Aada (Sökövintin April) ja Elvira (Sökövintin CD-Elvira) ja tietenkii omat tyttöseni Sissi, Exotic ja Wanda, eli 13 whippettiä ilakoimassa ...

Todellakin ilakoimassa, Aada ja Ami kyräilivät toisiaan, jotain pientä on tyttösillä jäänyt hampaan koloon, joten olivat vuoron perään taas vapaina. Muut mennä viuhtoivat taas kun päättömät kanat. Mentiin taas toiselle puolelle rinnettä, koska vakkari paikka oli paikka paikoin jään peitossa.

Hyvin saivat taas juostua turhat höyryt pois ennen metsälenkille lähtöä. Kati ja Lea lähtivät mäeltä jo kotiin ja me muut taas lähdettiin reippailemaan ja tehtiin metsälenkki ja lenkin päätteeksi taas koirat pääsi vapaaksi mäkeen.

Kävelytiet oli kyllä aika jäässä osassa matkaa, mutta pystyssä pysyttiin.

Puolitoista tuntia tuli taas ulkoiltua ja hauskaa taas oli, joten kiitokset taas kerran kaikille lenkkikamuille!

Perjantaina taas lenkkeillään Paloheinässä ja tapaaminen parkkipaikalla klo 18:30.