Sää oli suht siedettävä ja vettäkään ei satanut lenkin aikana ...

Mukana reippailemassa Lea sekä Ville (Sökövintin CS-Ceville), Heidi ja Kaide sekä Nokko (Refined Show Stopper) ja omat tyttöseni Sissi, Exo ja Wanda.

Wanda toimi illan juoksettajana ja muut jahtasi sitä. Ihmettelen kyllä suuresti Wandan rohkeutta lähteä keulille. Eikä se ole moksiskaan pysähtymis tilanteessa, kun muut alkaa räksyttämään sille ja tökkii sitä, että vielä vielä. Wanda rinsessa ei pahemmin alistu, vaan antaa takasinkin jos tökkiminen käy liian rajuksi.

Ville oli todella mielissään, kun sai olla ainoana uroksena tyttöjen joukossa. Ville synttärisankari se otti ja rakastui Nokkoon. Ville ja Exo ovat kaikin puolinkuin kaksi marjaa, seuraavat omistajiaan ja tykkäävät omasta äänestään, todellinen parivaljakko kieku ja kaiku, eli ääntä ei puuttunut tänä iltana leikeistä ;-).

Käveltiin taas metsälenkki ja yllättävän paljon tuli ihmisiä koirineen vastaan, joten koiria ei pystynyt pitämään paljon vapaina.

Lenkin päälle päästettiin vielä koirat juoksemaan mäkeen ja Wanda toimi taas juoksettajana. Ihmeen paljon ne jaksoivat riekkua, kun ottaa huomioon, että oltiin eilen 4,5 tunnin Luukki retkellä. Puolitoista tuntia tuli taas reippailtua tälläkin kerralla.

Kiitokset taas illan lenkkikavereille!

Ajoin vielä katsomaan Heidin ja Kaiden uutta asuntovaunua ja magee oli. Ihan kun uusi, todella hyvin pidetty. Istuttiin jokunen tovi siellä sisällä ja "vähän" fiilisteltiin. Nokko on jo valinnut nukkumapaikkansakin vaunusta, siinä se köllötti sohvalla, kuin vanha karavaanari koira. Nyt vaan kuumeisesti odotetaan kesää, että päästään reissailemaan.

Huomenna olisi taas tarkoitus lähteä Luukki retkelle, tapaaminen tarhalla klo 11:00 kera eväiden.