Perinteinen Luukki retkemme vietettiin tänään aika kosteissa merkeissä, vettä satoi ...

Mukaan retkeilemään tänään tulivat Heidi ja Kaide sekä Nokko (Refined Show Stopper), Ekku, Teija ja Sebu sekä Hemmo (Sökövintin CS-Cobra), Salla sekä Ami (Sökövintin JX-Belamy) ja Enne (Sökövintin CD-Enne) sekä tietenkin omat tyttöseni Sissi, Exo ja Wanda.

Tavattiin porukat taas tarhalla klo 11:00. Tarhalle oli tullut meitä moikkaamaan Tarja ja Jyrki sekä Nuppu (Sökövintin JX-Beatrix) ja Muru (Sökövintin JR-Desiree) ja Saluki tyttö Ruusa (Kiiturin Arous) sekä Maria "Kiljutiini" ja Mikko "Oiva" sekä faaraokoira Veera.

Muru oli taas käynyt kontrolli verikokeissa ja maksa arvot olivat olleet tosi hälyttävät. Murulle on nyt varattu aika Espoon eläinsairaalaan torstaiksi, joten lisää Murun tilanteesta kuullaan sitten torstaina.  Voimia Murulle sekä Seppäsen perheelle!

Tarja ja Jyrki sekä tytöt eivät lähteneet retkeilemään, koska Jyrkin oli vielä mentävä töihin ja Kiljutiinin porukat eivät päässeet mukaan, koska Veera faaraokoira ei antanut kiinni ja vettä tuli taivaalta siihen tahtiin, ettei voitu jäädä seisoskelemaan paikalleen ja odottelemaan.

Lähdettiin kävelemään kohti tutuksi tullutta grillikatostamme sateen tasaisesti kastellessa meitä. Mutta meitä ei pienet sateet haittaa. Koirat pääsivät taas juoksentelemaan vapaina koko matkan grillikatsokselle.

Vielä pitkän matkan päähän kuului, kun Veera haukkui ilo haukuntaa, kun sillä oli niin kivaa juosta omistajiaan karkuun pitkin tarhaa ;-).

Perillä ottivat porukan miehet Kaide, Ekku ja Sebu hoitaakseen grillin sytyttämisen ja grillaamisesta vastasi taas Kaide. Siinä sitten taas nautittiin "muutamat" makkarat ja kaffe kupposet. Välillä tuntui, että sadekin lakkasi, mutta alkoi taas uudelleen.

Marialtakin tuli sitten textiviestiä, että Veera oli vihdoinkin saatu kiinni. Ihana Veera faaraokoira ...

Eipä meitä pieni sade haitannut, lähdettiin taas tekemään lenkki lammen ympäri. Ami piti porukat liikkeessä ja Hemmo piti huolen, että viimeisenä kulkevat ihmiset on mukana. Oli tosi kiva kävellä, kun matkalla ei pahemmin tullut vastaan muita ihmisiä.

1086297.jpg

Kamerakin oli matkassa, mutta ei tällä ilmalla (mun taidoilla) kuvat onnistu. Tämä kuva Wandasta ja Heidistä oli ainoa kuva josta sai jotain selvää.

Takaisin autoilla oltiin klo 15:30, joten ilmasta huolimatta 4,5 tuntia tuli taas "retkeiltyä".

Kiitokset taas kerran aktiivisille lenkkeilykavereillemme, jotka lähtevät retkille säästä huolimatta ;-).

Viime sunnuntain retkikuvat sain vihdoinkin galleriaan, ei onnistunut silloinkaan moni kuva sumusta johtuen (seli, seli). Täältä niitä voipi käydä kurkkimassa.

Tiistaina lenkkeillään Paloheinän metsissä ja tapaaminen parkkipaikalla klo 18:30.

Illalla treffattiin vielä Ekun ja poikien (Sebu ja Tatu) kanssa, kun käytiin kimpassa katsomassa syötävän suloisia  5 viikkoisia Hemmon ja Möhkön pentuja. 

Mamma Möhkön maitobaari oli kyllä aikamoinen. Todella kauniita, kiiltävä turkkisia ja hyvin voivan näköisiä pikku whippetin alkuja ja ruokakin masuista päätellen maistunut hyvin tälle katraalle!

Kuvia pentusista voi käydä katsomassa kennel of Streamline kotisivuilta Möhkön ja Hemmon pennut.

Ja lopuksi vielä Onnittelut puolivuotiaille CD-pennuille!