Toinen lomaviikko kohta takana ja pennut ovat kasvaneet ja kehittyneet ihan pirusti. Aika menee todellakin ihan siivillä. Elämä täällä pentuparakissa ei ole ollut yksinäistä, pentujen varaajia ja -katsojia on riittänyt ihan kiitettävästi joka päivälle ja illalle.

Nämä pennut kaikki ovat erittäin viehe hulluja, rättiä revitään ihan kuin isot koirat ja todella kovalla murinalla. Enpäs ole ennen moisia pikku whippettejä nähnytkään ;-).

1578460.jpg1578457.jpg

Exo on täällä ainoa, joka pitää minun lisäksi kuria noille pikku riiviöille. Bessi on niin hellä mamma, joka ei kovin helposti hermostu pennuilleen, vaikka pennut hyppii sen nenälle. Kuria tämä neljän katras kyllä kaipaa, ovat meinaan todella riiviöitä.

Kovasti jo ulkonakin viihdytään, heti kun ovi aukeaa ryntää pennut ulos. Hienosti tarpeet tehdään sinne ja meno pihalla on jo aikas vauhdikasta. Ensiviikolla rupeamme sitten tekemään hihna lenkkejä ala tarhalle (iso tarha) riekkumaan ja vuoroin mennään sinne autolla, että tottuvat autokyytiin.

1578495.jpg

Fila tyttönen on pennuista ensimmäinen, jolle on tullut ns. whippet korvat, mutta vasta toiseen ja on tosi söde tässä uudessa lookissaan ;-).

Pennuilla on jännä musta kolmio kaikilla hännässä, samassa paikassa, jopa tuolla mustalla Filallakin se on tummempana mustana kolmiona.

Viime viikon loppuna pennut ja aikuiset koirat madotettiin jo toisen kerran ja viimeinen madotus on sitten 7 viikkoisina.

Eläinlääkäri tulee tekemään pentutarkastuksen ja siruttamaan pennut 30.5. perjantaina. Otamme kaikille pennuille lisäksi vielä parvorokotukset.

Kaksi viikkoa enään, niin pentuset lentävät parakista uusiin koteihinsa :-(

Tänään tulevat taas Vuokko ja Tapio katsomaan pentusia.  Tänä iltana tulossa paljon porukkaa parakille, joten tiedossa "pientä" tungosta.

Lopuksi pyyntö kaikille pentuja katsomaan tuleville, jättäkää autot alapihalle.