Bobi oli eilen (torstaina) käynyt eläinlääkärissä ja se kuvattiin.

Vasemmassa lavassa on hiusmurtuma, jota hoidetaan nyt levolla, eli Bobi vuorostaan joutuu viettämään häkkielämää. Viikon kuluttua uusinta kuvat ja sitten eläinlääkäri päättää kuvien perusteella joutuuko Bobi leikkauspöydälle.

Bobin tapaturma tapahtui keskiviikkona Tampereella Kaupin radalla, jossa se oli juoksemassa ensimmäistä kisastarttiaan.

Juoksu oli mennyt hienosti maalisuoralle asti (Bobi kuonon mitan kärjessä), kun jotain tapahtui juoksumanttelille. Bobi kompuroi ja pääsi vielä maalilinjan yli, mutta sitten mantteli oli lepattanut jo pahasti päällä ja Bobi oli juossut suoraan täydessä vauhdissa päin aitatolppaa josta jatkanut matkaa kuperkeikoilla ja jäänyt maahan makaamaan. Huuto oli ollut todella kamalaa ja Bobi oli kannettu samantien rataeläinlääkärin luokse tutkittavaksi. Päälisin puolin ei mitään hälyttävää löytynyt, ei poikenneita luita, mutta kovan aivotärähdyksen oli saanut.

Seuraava yö oli mennyt Mervin valvoessa ja seuratessa tilannetta. Bobi oli yskinyt ja oksentanut limaa ja nenästä oli tullut kuplia, siis tätä oli kestänyt vielä seuraavaan päivään, eli aikamoisen tällin poika oli päähänsä saanut.

Nyt vaan taas odotetaan viikko ja toivotaan, että tämäkin päättyisi hyvin, isot voimahalit  Bobille ja Mäen perheelle voimia!