WautsiWau! Luukin retki tuli sitten tehtyä ja kotona on kolme kappaletta tosi rauhallista ja liikuntaa saanutta koiraa ;-) ja tietenkin meikäläinen, jonka jalat on "pikkasen" muussina.

Kävin aamupäivällä hakemassa samaan kyytiin retkelle mukaan Sallan, Amin (JX-Belamy) ja Enteen (CD-Enne).

Tavattiin tarhalla Heidi ja Kaide sekä Nokko (Refined Show Stopper) klokkan 12:00 ja päästettiin taas koirat juoksemaan liiat höyryt ennen lähtöä metsään.

1002129.jpg

Tarhan vieressä olevalla koulutusalueessa oli Dopperi neitonen, joka karkasi omistajaltaan ja tuli juoksettamaan tyttöjä aidan toiselle puolelle ja tätä ympäri tarhaa juoksemista jatkui aika tovi.  

Sitten alkoi meitin patikka retki kohti grillikatosta ja koirat pääsivät taas nauttimaan vapaana olostaan luonnon keskellä. Ami-ilopilleri piti huolen tällä kertaa juoksettamisesta ja ne Nokon kanssa johtivat matkaa pentujen seuratessa niitä, Sissi kulki taas ihan omia polkujaan ja Exo tuttuun tapaansa seurasi vaan omistajaansa, eli se kävelee kokoajan pää kiinni mun jalassa, vaikka on vapaana. Taisi Exo jopa pari kolme kertaa lähteä pois mun jalan juuresta, mutta palasi kyllä nopeasti takasin. Exo on mun oma rakas palveluskoira.

Tällä kertaa päätimme saada ton ensimmäisen ja paremman katoksen haltuumme ja meitäpä onnisti. Paistoimme siinä, tai Kaide paistoi meille "parit" Kabanossit ja juotiin kahvit auringon paistaessa kaunis järvimaisema taustalla.

Sitten päätettiin, että lähdetään kiertämään Kaitalampi. Lammen toisella puolella ei oikein ollut selvää tietä, vaan me patikoitiin pientä polkua pitkin sitten lampi ympäri. Jossain vaiheessa meiltä kyllä hukkui merkit, joita oli puissa ja Kaiden perässä sitten tarvottiin jos jonkin moisissa maastoissa ja löydettiin takaisin tielle joka johtaa  takaisin rantaan.

Koirat oli koko matkan taas vapaina ja ne viipottivat pitkin ja poikin metsää peräkanaa ja nauttivat selvästi vapaudestaan. Nokolla on aikas makee uusi tyyli, se piti metsätiellä vaan toista korvaa pystyssä, ja metsässä sillä on molemmat antennit pystyssä. Nokosta on kyllä tullut oikea metsän eläjä ja se on tosi ylpee, kun pennut seuraa sitä ja se saa olla niiden johtaja.

Vielä loppumetreille riitti energiaa pennuilla, Nokolla ja ilopilleri-Amilla, joka tykkäsi kannella parimetrisiä keppejä mukanaan. Ne meinaan spurttailivat vielä kummasti, Exon ja Daisyn kävellessä jo kiltisti mun perässä.

Kun me metsästä sitten lopulta päästiin tutulle tielle mä huomasin Daisyn kaulassa ihme patin. Ehkä joku ötökkä sitä oli pistänyt. Onneksi Heidillä oli Kyypakkaus mukana, niin sain annettua Daisylle pillerin.

Meillä oli taas tosi ihana reissu ja päätettiin, että ensi sunnuntaina otetaan uusiksi.

Oltiin takaisin autoilla 16:30, eli 4,5 tuntia saatiin taas kulumaan tähän retkeen ;-).

Heitin matkalla Sallan ja tytöt kotiin. Eipäs ollut takaisin tulo matkaalla riekkumista autossa, vaan koko konkkaronkka nukkui kerällä takapenkillä, paitsi Wanda oli Sallan sylissä etupenkillä.

Oli tosi ihana nähdä miten Ami on ottanut Enteen omaksi vauvakseen. Ne nukkui niin kiinni toisissaan ja Ami piti päätä Enteen päällä ja aina välillä hoiti Ennettä oikein tunteella, ne oli tosi söpöjä. Sallankin neitoset oli niin väsyneitä, etteivät meinanneet lähteä mun autosta pois ollenkaan ;-).

Kiitokset taas ihanasta seurasta kivoille lenkki/retkikamuille Heidille, Kaidelle ja Sallalle, ensi sunnuntaina uusiksi!

Koitan saada kuvia retkeltä tonne galleriaan jos vaan jaksan, meinaan vei toi patikointi meikäläiseltäkin mehut, mutta viimeistään huomenna ne on siellä.

Viikolla treffataan Heidi ja Nokko sekä Salla ja tytöt Haltialassa.

Ja sitten olen taas päivitellyt Kennel Sökövintin kotisivujen uutisia.