Todella keväinen päivä ja aurinko paistoi, mutta illemmalla olikin jo sitten kylmempää.

Tänään kanssamme lenkkeilemässä Teija, Ekku ja Sebu sekä Hemmo (Sökövintin CS-Cobra), Salla sekä Enne (Sökövintin CD-Enne), Heidi sekä Nokko (Refined Show Stopper) ja omat tyttöni Sissi, Exotic ja Wanda.

Salla tuli mäelle pelkästään Enteen kanssa, koska lähti mäeltä suoraan Amin kanssa agility treeneihin, niin Ami sai levätä illan treenejä varten.

Nokko oli tänään mukana pelkästään hihnassa, koska sillä on tassussa pipi. Hemmo sai sitten riekkua CD-siskosten Enteen ja Wandan kanssa. Wanda taas juoksetti muita ja sai todella tehdä töitä, että sai Enteen pysymään takanaan, siinä tietenkään onnistumatta. Enne otti kevyesti siskonsa kiinni, niin suoralla kuin mäessäkin, eli nyt kyllä herää kysymys, mitä Salla on oikein tehnyt sen kanssa, vai onko tyttöjen uudet poikakaverit saaneet tyttöihin ihan uutta virtaa.

Hemmo se sai taas nauttia ainoana uroksena olostaan ja näytti aina välillä Wandalle "kaapin paikan", josta Wanda näytti nauttivan suunnattomasti ;-).

Tunnin verran siellä mäellä notkuttiin, eikä jaksettu enään lähteä lenkille. Me Heidin kanssa suunnistettiin taas Mäkkiin nauttimaan illan "salaatit"

Kiittikset vaan kaikille reippaille lenkkikamuille taas kivasta perjantai seurasta.

Mikäli säät vaan sallii, niin sunnuntaina olisi vuorossa Luukki retki, tapaaminen parkkipaikalla klo 11:00.