Lenkkeilemässä tänään Teija ja Sebu sekä Hemmo (Sökövintin CS-Cobra), Ami (Sökövintin JX-Belamy) ja Enne (Sökövintin CD-Enne),  Ilopilleri Jari sekä Aada (Sökövintin April) ja Elvira (Sökövintin CD-Elvira), Heidi ja Kaide sekä Nokko (Refined Show Stopper) sekä omat flikat Sissi, Exotic ja Wanda, eli 9 whippettiä lenkillä ...

Salla lähti risteilylle, joten Amin ja Enteen toi Sallan sisko Päivi paikalle, koska tyttöset menivät Larsvinttiin viikon loppu hoitoon.

Kaidekin mukana lenkkeilemässä pitkästä aikaa, kyllä sitä olikin jo kaivattu, siis Wanda tykkää Kaidesta ja niillä on ihan omat jutut keskenään, nyt vaan Kaiden piti "vähän" varoa Wandaa, ettei operoituun nenään satu.

Ekku ei tänään päässyt lenkkeilemään, koska keikkaa pukkaa päälle, illalla Mieskoneella keikka Herttoniemessä.

Aadalla painaa juoksun alkaminen sen verran päälle, että se oli päättänyt ettei Ami saa leikkiä kenenkään kanssa, joten Ami ja Aada vuorottelivat vapaana oloa vuoron perään.

Nokolla ollut ihan selvästi kamala ikävä Wandaa. Se ei päästänyt Wandaa silmistään ja roikkui sen vierellä kokoajan ja kaapien etutassuilla Wandaa, että lähdetään juoksemaan ja ottaen taas vastaan Wandan rakkauden osoitukset, eli "pienet" nipistelyt sinne tänne. Nokko ja Wanda on todella mainio parivaljakko, saas nähdä jatkuuko toi niiden keskinäinen ihan omalaatuinen leikkinsä vielä Wanda tullessa aikuiseksi ;-).

Hemmo sai olla taas lauman ainoana uroksena ja päätti ruveta kosiskelemaan Amia. Rauhottelin Teijaa ja Sebua, että kyllä se Ami antaa sille hammasta sitten teillä ja Hemmo siitä rauhottuu.

Kyllä huomasi taas koirista, ettei viikkoon oltu tavattu muita ja päästy vapaana kirmaamaan, sen mukaista oli meno taas. Mentiin taas mäki revittelyn päätteeksi kävelemään metsälenkki. Metsälenkin päätteeksi päästettiin vielä koirat mäellä vapaaksi ja Nokon johdolla lähdettiin taas juoksemaan.

Puolitoista tuntia tuli taas ulkoiltua, kiittikset taas kaikille lenkkikamuille kivasta seurasta!

Mentiin sitten vielä Heidin, Kaiden, Teijan ja Sebun kanssa Mäkkiin syömään "pikku" ateriat lenkin päälle.

Teijakin soitteli vielä illalla ja kertoi, että Hemmo haluaisi jo mennä nukkumaan, mutta Ami vikittelee sitä ja yrittää astua Hemmoa, kivan rauhallinen yö tiedossa Larsvinttiin ;-).

Huomenna (sunnuntaina) sitten olisi taas Luukki retki, mikäli ilmat vaan sallii, eli tapaaminen parkkipaikalla klo 11:00, kera eväiden.