Olimme vaihteeksi harjoittelemassa ryhmäjuoksua Hyvinkään radalla Wandan kanssa ja tällä kertaa juoksukaverina oli Sökövintin Hercules "Hemmo" ja matkana 280 m.

Wanda sai tosi huonon lähdön, mutta otti Hemmon kiinni ykköskaarteessa ja meni koiran mitan verran edelle, sitten kompastui johonkin ja menetti hieman tasapainoaan ja Hemmo pääsi ohi, mutta maaliin tultiin melkein rinta rinnan, Hemmon voittaessa lähdön koiran mitalla. Hieno juoksu Wandalta ja koko matkan paineli tyttönen kiskossa kiinni. Voittajalle kuulutettiin ajaksi 19,04 (KA). 

CD-Elvira oli myös harjoittelemassa uutta rataa ja koppeja ja juoksi 480 m. Todella hienolla ja vahvalla juoksulla aloitti Elvira juoksun ja sama vahvuus näkyi juoksussa vielä maaliin tultaessa, eli uskomaton juoksu nuorelta tytöltä. Ei näkynyt koko matkan aikana minkäänlaista hyytymistä, vaan samalla temmolla pisteli Elvira menemään koko matkan aikaan 32,43 (KA).

Viime tiistaina Makkarajuoksuissa juoksi Wanda Sökövintin Edisonin "Edin" ja Oochigea's Conradin "Neron" kanssa myös 280 m. Wanda juoksi koko matkan poikien välissä ja pääsi irrottautumaan niistä vasta kakkoskaarteessa ja tuli maaliin ensimmäisenä.