Salla lähti työmatkalle ja Enne tyttönen tuli hoitoon meitin luokse. Ami meni "hauskuttamaan" Nokkoa ja Filaa ;-).

Kävin eilen illalla hakemassa Enteen ja sitten auton nokka kohti Espoota, eli pentuparakkia, jossa tulemme tyttöjen kanssa sitten taas asustelemaan perjantaihin, jolloin Salla palaa työmatkalta.

Hienosti mun tyttöset ottivat Enteen vastaan ja automatka Espooseen meni hyvin, vaikka pikkasen jännitin miten siskokset "kestää" toisiaan, kun molemmilla pukkaa päälle valeraskautta. Enteen hakeminen meni vaan aikas myöhäiseksi, kun olin sopinut illalle jo muuta menoa, joten olimme Espoossa vasta puoli 11 ja sitten alkoi sellainen rumba siskoksilla ja se jatkui koko viime yön...

Wanda oli päättänyt, että Enne on sen oma pentu ja hoiti ja hoivasi siskoaan siihen tahtiin, että Enne oli aivan kypsä. Sen oli pakko mennä jo piiloon tältä hoivaajalta sängyn alle. Mutta Wanda se kipitteli pitkin poikin parakkia ja vinkui kokoajan, kun vaavi katosi. Onneksi tämä hoito vimma otti vähän laantuakseen ja päästiin yrittämään nukkumista.

No, Ennekin tuli pois sängyn alta ja otti nukkumapaikakseen sohvan ja Wanda ja muut mun tytöt tuli mun viereen sänkyyn. Heti kun Enne pikkasenkin liikahti, lähti Wanda katsomaan onko hänen omalla pikku vauvallaan kaikki hyvin ja taas alkoi aivan mieletön "lutkuttaminen".  Mun oli jo ihan pakko nousta sängystä ja laittaa valot päälle, että näen mitä ne oikein touhuaa. Enne oli ihan vaikeena ja Wanda putsasi siskonsa  hampaista hännän päähän. No, eipä aikaakaan, kun alkoi Enne myös hoitamaan siskoaan.

No, jossain vaiheessa minäkin olin nukahtanut, kunnes heräsin siihen, että siskokset olivat ottaneet minut hoidettavakseen, huh, huh, olipahan yö. Aamulla tyttöset olivat aika väsyneitä, eikä meinanneet millään lähteä aamutarpeilleen.

En viitsinyt jättää Ennettä Wandan kanssa samaan tilaan päiväksi, joten Enne saapi viettää päivänsä Foxelleilla sisällä Exon kanssa ja Wanda emänsä Sissin kanssa parakissa.

No, ehkä (toivottavasti) tämä oli vaan joku "yhden illan juttu" ja tänään tilanne olisi ihan normaali ... toivossa on hyvä elää ;-)