On taas pitänyt kiirusta,  joten blogin päivityksetkin on jäänyt, mutta korjataan tilanne tässä...

Maanantaina pentuharkoissa kartanolla EB-pennuista Farfán "Faro", Finn Express "Jalo" sekä Fila. Ensin pennut telmivät keskenään ja sitten jokainen pääsi radalle ajamaan koneviehettä. Todella hienosti jokainen ajoi pupua ja aikamoiset tappo koikat hypättiin lopuksi ja vieheestä ei irti päästetty. Heidi joutui turvautumaan korvaan puhaltamiseen, että sai vieheen pois pikku Filalta.

Wandakin pääsi kokeilemaan ryhmäjuoksua parin kanssa ja matkaksi otin 350 m. Parina juoksi Laihon Jukan Sattuman Otto. Lähtö oli tasaväkinen ja ensimmäisessä kaarteessa Wanda änkesi kiskolle ja lähti juoksemaan keulilla. Puolessa välissä 480 m kaarretta alkoi jaloissa hapot painamaan tytöllä ja Otto saavutti Wandan ja tuli rinnalle, mutta jostain kummasta Wandalla löytyi vielä voimia taisteluun ja nousi Oton ohi ja tuli maaliin ensimmäisenä. Otto loukkasi varpaansa juoksussa. Kiitokset Jukalle koejuoksukaverista ja Otolle pikaista paranemista! 

Tiistaina oli sitten Foxin vuoro päästä radalle ajamaan koneviehettä. Samalla tavalla, kuin muutkin EB-sisaret juoksi Foxi pupun perässä ja suoritti äänen kanssa tappoloikan. Viettiä aikakin näillä pennuilla näyttää olevan ...ensi kesä sitten näyttää miten on vauhdin kanssa.

Keskiviikko iltana käytiin Markkiksen ja sen koirien kanssa lenkkeilemässä Luukissa. Ensin tehtiin metsälenkki ja sitten mentiin tarhalle. Tarha on todella hyvässä kunnossa, nurmikot leikattu ja muutenkin siisti, mutta nurmikko oli sen verran märkää ja liukasta, ettei koiria uskaltanut päästää yhdessä juoksemaan sinne, vaan yksitellen koirat juoksetettiin ja lopuksi käytiin vielä kävelemässä lenkki päälle. Ja Markkiksen luona meitä sitten odotti sauna valmiina ;-).