Lunta satoi sivusuunnasta ja tuuli aika reippaasti, mittari edelleen plussan puolella, mutta "lumimyrskystä" huolimatta lähdettiin lenkille.

Mukaan lenkkeilemään tulivat Heidi ja Kaide sekä Nokko (Refined Show Stopper), Salla sekä Ami (Sökövintin JX-Belamy) ja Enne (Sökövintin CD-Enne), Ekku ja Sebu sekä Hemmo (Sökövintin CS-Cobra) ja omat tyttösein Sissi, Exotic ja Wanda, eli 7 whippetin lauma liikenteessä ...

Alkuun piti ihan itsekin vähän spurttailla, kun Sallan kanssa oli pieni juoksukilpailu, jonka loppujen lopuksi minä sitten voitin ;-).

Mäessä ei ollut paljon pulkkailijoita, mutta päätettiin lähteä tällä kertaa toiselle puolelle rinnettä. Siellä ei ollut ketään ja rinne oli valaistu, joten koirat saivat kirmata uudessa "valoisassa" hangessa.

Aivan mieletöntä oli taas meno, koko konkkaronkka  kirmaili rinnettä ylös alas peräkanaa vetäjän aina vaihtuessa. Näyttivät todella nauttivan uudesta lumesta ja paikasta. Aikansa taas rälläsivät ja lähdettiin sitten kipuamaan rinteen huipulle ja kierreltiin koirat vapaina rinteellä. Tällä kertaa ei lähdetty ollenkaan metsälenkille, vaan vietettiin puolitoista tuntia ihan vaan kierrellessä mäellä.

Hyvin vei taas mehut illan kirmailu hangessa tytöiltä, koska jokainen kävi samantien unten maille, kun kotiin tultiin. Ihana rauha taas kotona.

Kiittikset taas kerran Teille aktiivisille lenkkikamuille kivasta perjantai illan ulkoilusta, sunnuntaina taas nähdään Luukki retkellä, tapaaminen parkkipaikalla klo 11:00, kera eväiden.

Sain vihdoin laitettua viime sunnuntain Luukki kuvat galleriaan. Niitä voipi käydä katsomassa täältä.