Ilma tosi hyvä, ei satanut vettä, mutta ei vieläkään lunta.

Reippailemassa tänään Heidi sekä Nokko (Refined Show Stopper), Ekku, Teija ja Sebu sekä Hemmo (Sökövintin CS-Cobra), Lea sekä Ville (Sökövintin CS-Ceville), Mellu sekä Nova (C'mere Ensitähti) ja Nemo (Mistyq Aurinko-Armas), Jari sekä Ada (Sökövintin April) ja Elvira (Sökövintin CD-Elvira), Salla sekä Ami (Sökövintin JX-Belamy) ja Enne (Sökövintin CD-Enne), Kati sekä Ida (Hitline's Twister), Peppi (Sökövintin CS-Chili Pepper) ja Mymmeli (Sökövintin CD-Espresso) ja tietenkin omat tyttöseni Sissi, Exotic ja Wanda, eli 16 whippettiä matkassa...

Aikamoinen porukka kasassa tänäiltana Paloheinässä. Koirat painelivat taas sata lasissa pitkin rinnettä ylös ja alas. Omat tytöt pidin hihnassa, koska en uskalla päästää Wandaa juoksemaan näin isossa laumassa, kun se ei pelkää mitään ja varmaan lähtisi juoksettamaan näin isoa laumaa, niin siitä ei hyvä seuraa. Mellun kanssa seisoskeltiin sivussa ja Mellun pojatkin oli hihnassa. Muu lauma meni sitten Amin johdolla taas kun päättömät kanat.

Jari ilopilleri, Kati ja Lea koirineen lähtivät sitten jo mäeltä pois ja me muut lähdettiin tekemään vielä metsälenkki päälle.

Metsälenkillä Wanda tepasteli taas hihnassa, koska neidin kuulo on edelleen kateissa. Paljon oli lenkkeilijöitä liikenteessä, joten kamalasti ei koirat vapaana saaneet kulkea.

Parisen tuntia saatiin taas aikaa kulumaan illan reippailuun ja isot kiitokset taas lenkkikamuille, jonka määrä näytää kasvavan! Tosi hienoa, että jaksatte tulla reippailemaan koirienne kanssa!

Perjantaina ei sitten päästäkkään lenkkeilemään, kun olen työmatkalla Tallinassa, eli seuraava tapaaminen on Luukki retki sunnuntaina ja tapaaminen tarhalla klo 11:00.