Lunta 5-10 senttiä maassa, mittari näyttää + 1 astetta, ihanaa lumi tuli pääkaupunkiseudulle ainakin vähäksi aikaa ...

Tänään retkeilemään tulivat Ekku, Teija ja Sebu sekä Hemmo (Sökövintin CS-Cobra), Jani ja Mellu sekä Nova (C'mere Ensitähti) ja Nemo (Mistyq Aurinko-Armas), Heidi sekä Nokko (Refined Show Stopper), Salla sekä Ami (Sökövintin JX-Belamy) ja Enne (Sökövintin CD-Enne), Tarja ja Jyrki sekä Nuppu (Sökövintin JX-Beatrix), Muru (Sökövintin JR-Desiree) ja salukityttönen Ruusa (Kiiturin Arous), Markkis ja Hemmo (Sökövintin Hercules) sekä omat tyttöni Sissi, Exo ja Wanda.

Retkeilemässä ennätysmäärä koiria, 13 kpl ...

Tuttuun tapaan annettiin koirien taas päästellä turhat höyryt pois tarhalla, Seppäset jäivät tällä kertaa metsästämään Murua, kun me lähdettiin tepastelemaan kohti grillikatosta. Muru tyttö ei halunnut antaa kiinni, vaan paineli pitkin tarhaa muiden koirien kanssa. No, antoihan se lopulta kiinni ja Seppäset tulivat sitten autolla perässä.  

Sunnuntai ulkoilijoita ei ollut tänään paljon liikenteessä, joten saimme pitää koirat taas vapaina koko matkan. Hemmoilla oli kuonokopat mukana ja Mellun ja Janin pojat oli laumassa mukana ilman koppia, tosi hienosti olivat.

Grillimestarina toimi tänään Ekku ja saimme nauttia taas luonnon helmassa erilaisia makkaroita ja kaffetta. Ja koirat tietenkin saivat taas omat lämpimät makkaransa. Teija oli paistanut koirille kotona keksejä, jotka oli tehty lihasta ja oli sydämmen muotoisia ;-).

Kun masut oli täytetty, lähdettiin taas tekemään lammen ympäri lenkki. Koirat olivat vapaina koko matkan ja todella hyvin tuli toimeen tämäkin kokoonpano keskenään.

Aivan mielettömän ihana sunnuntai päivä (4,0 tuntia) tuli taas vietettyä, todella kivassa seurassa  ja koirilla kivaa keskenään. Sovittiin jo alustavasti, että tehdään Luukki-retki ensiviikolla torstainakin, kun on itsenäisyyspäivä ja kaikilla vapaata.

1102718.jpg

Tuhannet kiitokset taas kaikille retkikavereille, olette ihanan aktiivista porukkaa! Kotona taas 3 toosi rauhallista whippet tyttöä ja "pikkasen" väsynyt omistaja.

Kuvia koitan saada laitettua huomenna galleriaan. Osa kuvista oli tosi sumeita, kuten näkyy ... oli linssi ihan huurteessa.

Tiistaina ulkoillaan taas Paloheinässä, eli treffit parkkipaikalla klo 18:30.