Tämä syksy on ollut henkisesti tosi raskasta aikaa. Muutenkin tämä  pimeys pitää mielen apeana ja nämä ikävät kuolintapaukset ...

Ensin lähti Sökövintin XL-Xandra "Jane", jonka mystinen sairastelu selvisi nyt ruumiinavauksessa. Janella oli verisyöpä, leukemia.

Seuraavaksi nukkui pois Sökövintin Hercules "Hemmo", jonka ruumiinavausraporttia joudumme odottamaan 2-4 kuukautta.

Viime maanantaina 24.11. nukkui pois Sökövintin Hugo "Hugo". Jukka Laiholle perheineen vielä tätäkin kautta surunvalittelumme. Lupasin Jukalle, että en laita ilmoitusta heti julkiseksi, että hän ehtii toipua ensin parhaan ystävänsä pois menosta. Hugolta oli vuosi sitten amputoitu jo 1 varvas pois etujalasta, varpaasta oli mennyt nivelsiteet ja ne eivät enään parantuneet. Nyt oli tuosta samaisesta jalasta ja viereisestä jalasta menneet varpaista nivelsiteet ja Hugo oireili varpaitaan, kävellen kolmella jalalla. Eläinlääkäri ei enään suositellut varpaiden amputoimista. Hugo päästettiin koirien taivaaseen. Osanottomme Laihon perheelle.

Uusin ikävä ilmoitus tuli tänään Ruotsista, hyvä ystävämme pitkänlinjan Whippet harrastaja Bertil Asplund on kuollut sydänkohtaukseen. Bertililtä jäi 3 whippettiä, joista 1 on Sökövintin BS-Jonathan.