Ajatukset ja kaikki liikenevä voimavara on ollut tässä viime viikkoina ihan muussa käytössä Hemmon tilanteen takia, joten Pasin ja tyttösten kuulumiset on jäänyt päivittämättä, eli korjataanpa tämä nyt.

Pasin kotiin lähtö lähenee, kun omistajat Laura & co palaavat kahden viikon Thaimaan lomaltaan lauantaina hakemaan Pasia :-(.

Meillä on mennyt Pasin kanssa niin hienosti, että voisin ihan hyvin ottaa Pasin meitin laumaan ihan pysyvästi ;-). No, leikki leikkinä, ei Laura Pasista luopuisi.

Pasi on käyttäytynyt kokoajan ihan kuin olisi ikänsä asunut meidän kanssa. Päivät se on viettänyt SuperMummo Sissin kanssa, kun olen aamuisin ottanut mukaani Wandan ja Exon ja vienyt ne työpäivän ajaksi omaan kotiinsa. En ole ihan niin paljon luottanut Wandaan ja Pasiin, että olisin antanut niiden olla ilman valvovaa silmää koko päivän, koska Wanda on kuitenkin vielä ihan kakara ja niin näyttää Pasikin saaneen Wandasta vaikutuksia ja on ihan samanlainen sen seurassa, että parempi erottaa ne toisistaan päivän ajaksi, ettei vaan tapahdu mitään loukkantumisia.

Illalla töistä parakkiin paluu Exon ja Wandan kanssa on sitten ihan oma lukunsa. Meno on "satalasissa" sohvalta sänkyyn ja kaverukset kyllä näyttävät, että kova on ollut ikävä toisiaan,  halitaan ja pusitaan.

Pasin uusi ja suuri rakkaus on nykyään Exo, joka on niin otettu saamastaan huomioita, että hyvä kun pysyy nahoissaan. Tämä Pasin "tyttö ystävän" vaihto ei oikein sovi Wandalle, joka yrittää tehdä kaikkensa, ettei Pasi huomaisi Exoa. Pasi kun suorittaa Exolle iltapesua (nuolee Exon päästä varpaisiin), niin Wanda kaluaa Pasin kuonoa, siis yrittää siirtää Pasin kuonon pois Exosta. Exo kun kyllästyy hoitoon ja rupeaa näyttämään Pasille purukalustoaan, niin Pasi poika nuolee samalla sitten Exon hampaatkin ;-).

Hauskaa katseltavaa ja ohjelmaa on riittänyt tähän kahteen viikkoon näiden neljän kanssa. Ja on ollut ilo huomata miten kiltti ja sosiaalinen poika Pasi on (edelleenkin), kun tuo vieraskoreus aikakin on jo mennyt.

Eilen illalla, kun oltiin Markkiksen ja niiden koirien kanssa lenkillä, ei pojilla ollut mitään vihamielisyyttä toisiaan kohtaan, vaan kaikki kipittivät sulassa sovussa lenkin yhdessä.

Todellakin, Pasi siis tullaan lauantaina hakemaan ja minä en ole itse paikalla luovuttamassa sitä, vaan omatkin tyttöseni ovat Espoossa Markkiksen ja Bjacken hoivissa, kun olen viikon lopun matkoilla (lähtö huomenna perjantaina ja palaamme takaisin Suomeen sunnuntaina iltapäivällä). Matkasta enemmän sitten ensiviikolla ;-) .

***

Lauralta tuli juuri tekstiviestiä, että kone on huomen aamuna Suomessa klo 06:30 ja tulevat hakemaan Pasin jo huomen aamulla kun tulevat kentältä. Onkohan Laura käynyt lukemassa tätä blogia ja tuli kiirus hakea Pasi jo kotiin ;-). Olen sitten itse luovuttamassa Pasin, kun olen vapaa päivällä.